Nyeste artikler
Se alle
Katrine, da hun deltog i 'Gift ved første blik' (Foto: DR)

Vil du giftes om et par måneder for rullende kameraer?

En kæmpe tv-succes vender tilbage, og du kan være en del af den, hvis du altså tør.

En af DR1s største succeser vender tilbage med en ny sæson, og der er ingen tvivl om, at de håber på at fortsætte succesraten fra sidste sæson, hvor hele to af parrene valgte at forblive gift. Efter femte sæson af ‘Gift ved første blik’ var antallet af succesfulde forhold, der er kommet ud af programmet, altså fordoblet.

Så nu ser det ud til, at DR har knækket koden for de succesfulde match, og der er altså bedre grund end nogensinde før til at melde sig til programmet, hvis man ikke selv har haft held med at finde den eneste ene. Netop nu søger de nemlig deltagere til den næste sæson.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Kathrine: Jeg droppede ud af programmet

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da ‘De unge mødre’-Glennie blev friet til på Jensens Bøfhus

LÆS OGSÅ: Er Geggo gravid? Nu giver hun svaret

– ’Gift ved første blik’ vender tilbage på DR1, og vi søger derfor singler, der kan nikke genkendende til følgende: Du er 25-60 år gammel og bor i Danmark. Du er klar til et seriøst forhold. Du er ærlig, åben og reflekterende og har lyst til at udvikle dig som menneske. Du har mod på at lade en gruppe upartiske eksperter tage stilling til, hvad der vil være en god fremtidig partner for dig, skriver dr.dk og understreger:

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-stjerne skal være mor

– Det er vigtigt, at du er klar til at være helt ærlig og har mod på at lukke et andet menneske ind i dit liv uden forbehold.

Castingopslaget har fået følgeskab af en tv-reklame, hvor man kan se glimt fra de fire succesfulde ægteskaber, der er kommet ud af programmet. Her ses Michael & Kathrine, Stefan & Vanessa, Line & Michael og Randi & Niels, som alle fandt kærligheden i det vildeste tv-eksperiment til dato.

Læs mere om, hvordan du bliver en del af programmet her.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Cecilie har foræret sin brudekjole væk

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-par afslører: Derfor bruger vi hinandens tandbørste

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.