Nyeste artikler
Se alle
(Foto: TV3)

Vild gæld efter hashmisbrug: ‘Luksusfælden’-deltager fortryder ikke

Lene fortæller nu, hvordan det er gået, siden 'Luksusfælden'-eksperterne forlod hende. Og hun fortryder bestemt ikke, at hun tilmeldte sig programmet.

34-årige Lene fra Vojens stod i en svær situation og med en stor gæld, da ‘Luksusfælden’-eksperterne tirsdag aften var på besøg. Gælden på godt 400.000 kroner, der primært stammede fra et stort hashmisbrug fra fortiden, blev der ikke betalt af på.

I stedet shoppede Lene løs og fik hjælp af sin kæreste, Thomas, til at betale en lang række ting. Nu skulle det dog være slut, og Thomas tilmeldte derfor kæresten til TV3-programmet. Her fik Lene masser af hjælp, og da Kenneth Hansen og Carsten Linnemann rejste væk, så det meget lysere ud. Sådan går det stadig i dag.

– Det går stadig godt. Jeg har et fint overblik over budgettet, som jeg overholder. Jeg får også betalt af på gælden, og jeg er færdig med at shoppe, fortæller en glad Lene til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-par raser efter deltagelse: Eksperterne er jo etisk uforsvarlige

Grænseoverskridende, men …

Lene var ikke jublende lykkelig over for, at hun skulle vise sin dårlige økonomi frem for hele Danmark.

– Det var virkelig grænseoverskridende, for det er jo ikke ligefrem positivt, at man er med i ‘Luksusfælden’. Især de første par dage var hårde, og eksperterne gik da lidt til en, siger hun.

Det var hårdt at høre, hvordan hun havde brugt sine penge, og Thomas, der finansierede en del af hendes forbrug, var også rystet, da alle kort blev lagt på bordet.

– Jeg fortryder ikke, at jeg sagde ja til at deltage, da Thomas meldte mig til. Jeg er rigtig glad for Thomas, og for at han vil hjælpe til, og vores forhold har ikke taget skade af det. Vi er lige så glade, som vi altid har været, så det er bare dejligt.

Lysten til at shoppe har hun stadig, men hun holder sig i skindet og finder på noget andet at lave, når trangen melder sig.

LÆS OGSÅ: Jan Swyrtz gør comeback i ‘Luksusfælden’: Derfor er han tilbage

Tidligere gældfri

Lene fik stillet i udsigt, at hun ville blive gældfri om fire år, hvis hun i den tid følger eksperternes budget, hvor Thomas også hjælper med at afdrage på en del af gælden. Hun satser dog på, at det kan blive før.

– Jeg har lige fået betalt en kreditor ud, fordi jeg fik en aftale om kun at betale 10.000 i stedet for 17.000. Det havde jeg mulighed for, så det gjorde jeg. De 750 kroner, jeg afbetalte der, ryger jo så bare over på en af de seks andre kreditorer, siger Lene.

Lene og Thomas klarer sig stadig med én bil, og selv om det betyder, at hun nogle gange må vente lidt ekstra tid, når hun har fri, så Thomas kan hente hende, så synes hun, at den løsning fungerer fint for parret.

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-Nicolai faldt i med spil – det endte med VILD gevinst

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.