Nyeste artikler
Se alle
Sidste års dommerpanel (Foto: Janus Nielsen).

‘Vild med dans’-dommer opereret i hjertet efter afbud: En voldsom omgang

Britt Bendixen har nu gennemgået den hjerteoperation, der holder hende ude af årets 'Vild med dans'.

Det var en trist Britt Bendixen, der for en måned siden kunne fortælle, at hun desværre måtte melde afbud som dommer til den kommende sæson af ‘Vild med dans’.

– Jeg kan desværre ikke være med i ‘Vild med dans’, fordi jeg skal have lavet en bypassoperation, bekræftede 77-årige Britt Bendixen overfor TV 2, men hun ønskede ikke at gå yderligere i detaljer omkring det store indgreb.

LÆS OGSÅ: Her er Britt Bendixens samlever: 20 år med Marianne

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Robert Hansen fortæller om sin store operation.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Vild med dans’-babe har født

Nu er der dog nyt fra ‘Vild med dans’-veteranen. Og det er heldigvis godt nyt. Britt Bendixen fortæller, at operationen er overstået med succes.

– Rigshospitalet fik et afbud, som jeg blev tilbudt. Min dobbelte bypass-operation er nu vel overstået, og alt er gået lige efter bogen. Jeg tilbragte den første uge efter operationen på Rigshospitalets fantastiske hjerteafdeling, og derefter tog jeg direkte derfra på et ti dages rekreationsophold, der netop er slut.

– Det er en stor operation, og det har været en voldsom omgang, men jeg får det bedre og bedre for hver, dag der går, så jeg forventer igen at kunne danse Fandango om godt og vel to måneder. Jeg har været så glad for alle de mange kærlige hilsner, jeg har modtaget fra de mange ‘Vild med dans’-fans, siger Britt Bendixen.

LÆS OGSÅ: Stor 80’er-stjerne med i ‘Vild med dans’

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.