Nyeste artikler
Se alle
Jakob og Coco i en showdans til 'Vild med dans' program elleve (Foto: Henrik R. Petersen)

‘Vild med dans’-parrene afslører: SÅ meget træner vi

Silas og Jakob træner to gange om dagen og har ikke haft en fridag i en måned, Coco måtte lægge sit nye album på hylden for dansekonkurrencens skyld, og Christopher øver sig, til han er "blæst i bøtten" for at kunne huske alle trinene.

Man kan bestemt ikke ligge på den lade side, hvis man gerne vil nå langt i ‘Vild med dans’.

Faktisk kræver det stort set al den tid, hvor parrene ikke sover. Derfor er der heller ingen af parrene, der på nuværende tidspunkt arbejder ved siden af dansekonkurrencen. Dårligt nok får de set deres familie og venner.

De tre finalepar har da heller ikke fejret finalepladserne på behørig vis i går aftes, for i dag er træningen startet igen for dem alle.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne og kæresten: Nu flytter vi i lejlighed

Jakob & Silas

Træner to gange om dagen uden nogen fridage

Jakob og Silas i en argentinsk tango til ‘Vild med dans’ program elleve (Foto: Henrik R. Petersen)

Silas Holst og Jakob Fauerby er bestemt ikke kommet sovende til deres finaleplads i ’Vild med dans’.

– Indtil videre har vi brugt 6-7 timer om dagen de sidste par uger, fortæller Silas Holst, og han suppleres af sin dansepartner Jakob Fauerby:

– Ingen af os har haft en fridag i en måned nu!

Den hårde træning bliver da også kvitteret af både publikum og dommere hos årets favoritpar.

LÆS OGSÅ: Silas Holst afslører pinlig hemmelighed

– Det er sindssyge er, at vi også taler i telefon, når vi så ikke ses, fordi der er altid et eller andet. Silas finder på noget, når han kører i bil og så ringer han og fortæller: “Jeg har fået en genial idé, vi skal gøre det og det og det”, griner Jakob.

Familien først

Selv om de mange dansetimer trækker tænder ud og ikke efterlader megen plads til et socialt liv, så prioriterer de to herrer stadig deres familier, og derfor er træningerne blevet tilpasset en småbørnsfamilies puls.

– Jeg synes, vi har fundet en meget god rytme, hvor vi træner formiddag, og så når man også lige hjem til sine børn og så spise med dem og putte dem, og så mødes vi igen og træner derefter, forklarer Silas, der fortæller, at han har kogt sit sociale liv ned til telefonopkald i bilen til og fra ’Vild med dans’-træninger.

LÆS OGSÅ: Efter sag om trusler: Princess Natascha frygter ikke politiet

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-par skilt efter 3 måneder

Christopher & Karina

Cristopher og Karina i en argentinsk tango til ‘Vild med dans’ program elleve (Foto: Henrik R. Petersen)

Danseparret vinker farvel til fridage – og til at komme for sent

Christopher og Karina har sørget for at holde lidt fri en gang imellem, men op til finalen tager de sig ikke den slags friheder.

– Ja, det var den uge, joker Christopher.

– Der er ikke nogen fridage i den her uge. Det er klart, nu giver man den ligesom alt, hvad man overhovedet har, tilføjer Karina, der endnu har til gode at vinde ’Vild med dans’.

Generelt har parret været gode til at få klaret det, der skulle klares til træningerne, så der også var plads til alt det andet, livet rummer.

LÆS OGSÅ: Nu svarer Oscar og Asta på kæresterygter

– Vi har været rimelig sådan tjekket med tid, fortæller Karina, før hun afbrydes af dansepartneren:

– Ja, udover du altid lige skal komme lidt for sent, men ellers så ja, griner Christopher.

Lange dage i maskinrummet

Jo længere, parret er kommet mod finalen, jo mere har de dog også måtte træne.

– Denne her uge har du flere gange været her fra 10.30 til 19, nu hvor du skulle øve din showdans også, siger Karina rettet mod dansepartneren.

Christopher lægger da heller ikke skjul på, at han lærer bedst, når det er intensivt.

– Vi alle tre par arbejder forskelligt. Jeg er meget i maskinrummet. Det giver noget til mig, når jeg når dertil, hvor jeg til sidst er helt blæst oveni bøtten, og så kommer man hjem, sover, kommer tilbage dagen efter, og så kan man den, fortæller Christopher.

LÆS OGSÅ: GALLERI: Så sprudlende var ‘Vild med dans’-semifinalen

LÆS OGSÅ: Nanna-Johanne om skilsmissen: Vi stod i en vanvittig situation

Coco & Morten

Coco dropper sit album for ‘Vild med dans’, og Mortens kæreste klarer alt i hjemmet

Coco og Morten i en argentinsk tango til ‘Vild med dans’ program elleve (Foto: Henrik R. Petersen)

Det har været tydeligt for enhver, at sangerinden Coco har lagt liv og sjæl i ’Vild med dans’. Men faktisk har konkurrencen krævet så meget af hende, at hun måtte lægge sit kommende album på hylden for at kunne dedikere sig til ‘Vild med dans’.

– Jeg havde regnet med, at jeg skulle lave plade ved siden af samtidig med. Og det har jeg fuldstændig droppet, jeg har ikke rørt min computer overhovedet. Jeg har ikke engang været i mit studie, som jeg fik lige da jeg startede, griner sangerinden.

Morten siger stop

Coco og dansepartneren Morten bruger da også et væld af timer i danselokalet, for parret stopper ikke, før den sidder der.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne i ærlig udmelding: Sandheden er hård

– Vi har et tidspunkt, vi mødes, og så kan det være, der er en bagkant på et tidspunkt, men ellers har vi ligesom bare kørt indtil, vi følte det var rigtigt, forklarer Morten.

Igennem sæsonen har Coco og Morten dog dannet så særligt et bånd, at Morten ved hvornår, han alligevel ikke kan ruske mere ind i sin dansepartner.

– Morten er meget god til at sige stop og sige, at nu har du det, du skal have for i dag. Så vi er ikke sådan nogen, der knokler videre, fordi min læringskurve kan ramme et loft. Men det har taget os hertil, forklarer Coco.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Tabita: Jeg taler ikke med min familie

Træner 6-8 timer om dagen

Der er da heller ikke noget at sige til, at Coco til sidst ikke kan rumme flere dansetrin.

– I starten måtte vi jo kun træne tre timer om dagen, så det gjorde vi. Men de her dage, der har jeg været her 6-8 timer, når jeg tager hjem, så er man også helt blæst, fortæller Coco.

Derfor er der heller ikke tid til de helt store armbevægelser ved siden af dansetræningerne.

– Jeg har heldigvis en meget, meget forstående kæreste, som er vores største fan og hjælper med alting derhjemme, så det er jeg meget, meget glad for. Jeg tror også, han inderst inde er glad for, at der kun er en uge tilbage, griner Morten.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe åbner op: Eks døde af en overdosis

LÆS OGSÅ: Fie Laursen er blevet politianmeldt: Det er en personlig hetz

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.