Nyeste artikler
Se alle
Anders Fauerby til 'Vild med dans' program ni (Foto: Anthon Unger).

‘Vild med dans’-regnbuefamilie: Vi skal ikke bo sammen

Jakob Fauerby bor med sin mand Anders, mens deres nyfødte datter Anna bor hos sin mor.

’Vild med dans’-favoritten Jakob Fauerby, der danser med Silas Holst, blev for tre fredage siden far til lille Anna, som han har fået sammen med sin ægtemand Anders Fauerby og veninden Rebecca Sølvsten.

Regnbuefamillien bestående af Anders Fauerby, Rebecca Sølvsten og Jakob Fauerby er blevet en fælles datter, Anna, rigere (Foto: Anthon Unger)

Tre uger gamle Anna blev født fredag eftermiddag d. 18. oktober, men det betød ikke, at Jakob droppede ’Vild med dans’. Han mødte nemlig troligt op til showet og dansede.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-vært er færdig på Tinder

En anden, der troligt kommer og bakker ham op, er hans mand Anders Fauerby, der også har det vidunderligt med for første gang at være blevet far.

– Det er godt nok en underlig oplevelse. Det der begreb, pludselig at være blevet far, det er en meget, meget stor oplevelse, det er faktisk stadig svært at beskrive, men det er i hvert fald positivt, griner Anders.

Lille Anna gør derfor hver fredag sin mor Rebecca selskab, og så får de to en hjælpende hånd af mormor, da Rebecca har en lille søn i forvejen. Så kan Annas to farmænd smutte til ’Vild med dans’ med god samvittighed.

Jakob Fauerby i aftenens ‘Vild med dans’ (Foto: Anthon Unger)

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Nicolai siger stop: Jeg var ikke glad

Skal ikke bo sammen

Selvom Jakob, Anders og Rebecca tilsammen danner en lykkelig regnbuefamilie med deres fælles datter Anna, så bor Jakob og Anders ikke sammen med Rebecca og Anna.

– Lige nu sover vi lidt på skift hjemme hos mor Rebecca, og Jakob skal jo til træning, og jeg er på barsel, så jeg kører frem og tilbage og prøver at sørge for, at alle ligesom kan være de steder, de skal være, og vi også kan være sammen så meget som muligt, fortæller Anders.

– Lige nu føles det som om, vi bor sammen hjemme hos Rebecca. Men det er jo kun indtil, der kommer ordentlige rutiner, supplerer hans ‘Vild med dans’-mand Jakob Fauerby, der forventer, at det bliver lille Anna, der for fremtiden rykker rundt mellem familiens lejligheder.

LÆS OGSÅ: Christiane om bruddet med L.O.C.: Det er virkelig lang tid siden

Hverken Jakob eller Anders forestiller sig, at hele regnbuefamilien flytter sammen, men fortæller, at det afhænger af, hvad deres lille datter kommer til at kræve af dem. Indtil videre fungerer det, at Jakob og Anders’ lejlighed blot er tæt på Rebeccas lejlighed.

– Jeg tror ikke, vi skal flytte sammen. Rebecca skal jo også have plads til at være sin egen enhed og lille familie, og Jakob og jeg er en lille familie, og så er en vi en samlet familie derudover, siger Anders og fortsætter:

– Det vigtigste er, at man taler sammen. Man skal se, hvad det er for et barn, der kommer, før man begynder at planlægge resten af sit liv. Vi skal gøre, hvad der er allerbedst for hende, og vi er stadig ved at lære vores lille datter at kende, men indtil videre kan vi rigtigt godt lide hende, griner han.

LÆS OGSÅ: ‘Kurs mod fjerne kyster’-Theis skal være far

LÆS OGSÅ: Ung mor vil smide 55 kilo og have vild operation

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.