Nyeste artikler
Se alle
'Vild med dans'-premieren (Foto: Anthon Unger).

‘Vild med dans’-stjerne i ny skønhedsbehandling: Det kunne koste mig synet

Thomas Evers Poulsen skal have foretaget en skønhedsbehandling, der ikke er helt ufarlig.

Thomas Evers Poulsen blev et kendt ansigt, da han tilbage i første sæson af ‘Vild med dans’ dansede sig ind i danskernes hjerte med dansepartneren Mia Lyhne. ‘Vild med dans’-seere vil vide, at Thomas er en følsom mand, der ikke er bange for at vise tårer, men han er samtidig en selvkritisk mand, der værdsætter det perfekte.

LÆS OGSÅ: WOW: ‘Vild med dans’-stjerne stjæler fokus til Oscar-show

I det onsdagens afsnit at ‘Plastikkongerne’ besøger Thomas skønhedsklinikken AK Nygart for at få foretaget en ændring i hans ansigt, som har plaget ham længe. Ifølge kirurgen Berit er det et effektivt indgreb, Thomas skal have foretaget, men det er også et indgreb, der kan forårsage stor skade, hvis det går galt.

– Jeg skal behandle hans (Thomas red.) næse med filler behandling. Der er nogle risici ved behandlingen. Der er nogle store kar ved næsen, der løber ned til øjet, og kommer der filler ind i dem, så risikerer man at blive blind, fortæller Berit i det seneste afsnit af ‘Plastikkongerne’.

LÆS OGSÅ: Forelsket Gunnvør rødmer: Jeg har det rigtig godt

Berit skal stikke forskellige steder i Thomas næse for at få det rigtige resultat, og selvom Thomas ikke udtrykker sin nervøsitet, så fortæller han, at han er blevet mere spændt, jo tættere operationen er kommet på.

– Hvor er det vildt, udbryder Thomas, da han ser resultatet af sin nye næse.

– Tænk, at jeg har gået og tænkt på det så meget, og så er det lavet i løbet af syv minutter.

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-ekspert efter skilsmisse: Flyttet sammen med ny kæreste

Bedøm selv resultatet af Thomas’ næse i klippet herunder og se ‘Plastikkongerne’ hver onsdag på Dplay.

LÆS OGSÅ: Ung mor har født: Kunne være gået galt igen

 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.