Nyeste artikler
Se alle
Sarah Grünewald i 'Vild med dans' (Foto: Janus Nielsen)

‘Vild med dans’-vært: Det er trist at sige farvel

Sarah Grünewald har altid svært ved at tage afsked med lille Luis.

Sarah Grünewald brugte tredje søndag i advent i selskab med familien. Sammen med eksmanden Rasmus, sønnen Luis på 3 år og hunden Jensen, var hun i Kærehave skov for at fælde årets juletræ.

For den smukke ‘Vild med dans’-værtinde føles det ekstra hårdt at sige farvel, når man lige har spist vafler, kørt i hestevogn og fældet juletræ.

LÆS OGSÅ: Dybt rørt ‘Love Island’-Olivia: Jeg er uretfærdig

– Det er trist, når man har været sammen hele dagen som familie, at man så splitter op om aftenen. Det med at sige farvel til Luis, der så siger: Okay mor, vi ses i morgen. Dét vænner jeg mig sgu aldrig rigtig til, siger en trist Sarah i sin story på Instagram, da hun er alene tilbage i sit eget hjem.

Selvom Sarah Grünewald og Rasmus Backhaus tilbage i foråret gik fra hinanden, er de stadig gode venner og har flere gange bevist, at sønnen Luis er førsteprioritet for dem begge to.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Mascha Vang afslører nyt tv-program 

Næste år kommer vi blandt andet til at se ‘Vild med dans’-værten i den nye sæson af ‘Stormester’ på TV 2, og så har hun fået en større rolle i filmen LILLE SOMMERFUGL, et komediedrama der får biografpremiere over hele landet 5. november 2020.

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.