Nyeste artikler
Se alle
Muskelbundtet Jonas var med i første sæson af 'Love Island' (Foto: Michael Stub).

Vilde ‘Love Island’-Jonas: Jeg vil gerne i krig

21-årige Jonas Korsgaard drømmer om at gøre karriere i hæren og blive udstationeret.

Når Jonas ikke skiftevis kysser og skændes med Ida i en villa på Gran Canaria, så holder han sabbatår efter at have afsluttet gymnasiet. Det første sabbatår er blevet brugt på at arbejde på et lager, men også én anden ting, der skulle vise sig at få ret stor betydning for Jonas.

– Jeg er lige blevet færdig i militæret som værnepligtig. Jeg vil gerne søge videre i militæret eller i forsvaret, ind i hæren eller på sergentskolen. Det kunne jeg rigtig godt tænke mig, fortæller ‘Love Island’-hunken.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen stopper karrieren: Tidlig pension

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-par seksuelt sammen: Det er mandens gave til kvinden

Hvad den præcise karriere skal være, har Jonas ikke lagt sig helt fast på. Men blandt andet lyder en af de store drømme på at komme i krig.

– Jeg gad godt være oversergent eller officer måske. En eller anden form for lederuddannelse i Forsvaret kunne være super spændende. Eller i hæren og have nogle udsendelser og komme i krig og sådan noget. Bare det at være af sted rigtigt i stedet for bare at lege det herhjemme, fortæller Jonas, der bestemt ikke er bange ved tanken om at skulle i krig:

– Det skræmmer mig ikke. Jeg tror, det ville være megafedt og spændende. Hvor du er af sted med en lille gruppe, som er dit hold, og så skal I af sted ud i ørkenen, eller hvor det nu er, afslutter den modige ‘Love Island’-Jonas.

Du kan se ‘Love Island’ hver mandag til lørdag klokken 22:00 på TV3 og Viaplay.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Julie: Min eks ødelagde mig

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson afslører: Nu er ‘Paradise’-vinderne fundet

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.