Nyeste artikler
Se alle
Foto: TV3

Vildt ‘Robinson’-drama: Du er som en lille baby

Bølgerne går højt i 'Robinson Ekspeditionen', hvor hierarkiet bliver helt tydeligt.

I aftenens afsnit af ‘Robinson Ekspeditionen’ kan man godt mærke, at finalen nærmer sig, for tonen bliver hårdere blandt de tilbageværende deltagere, og hierarkiet bliver meget tydeligt, selvom alfahannerne ikke vil stå ved det.

CHOK: Elina og Bro er gået fra hinanden: Jeg fik øjnene op

Den gode gamle Robinson auktion er tilbage, og det betyder, at deltagerne skal sætte en pris på hinandens værd i ekspeditionen. Det fører til kæmpe diskussioner, fordi Kenneth og Jaffer mener, at de er mest værd. De andre er ikke helt enige, og efter diskussionen, da Kjeldbjerg spøger til magtbalancen på øen, falder Camillas svar prompte.

– Det er i hvert fald Kenneth, der råber højest, fastslår Camilla, men det vil Kenneth ikke have siddende på sig, så han giver hende svar på tiltale:

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe taler ud om kærestens død

– Nu skal du også styre dig lidt Camilla, for du er ligesom en lille baby, der bliver pigefornærmet og render grædende væk, så må du sgu også mande dig lidt op og stå ved dine meninger og forsvare dig selv, puha.

– Hvis du synes, du er mere værd end de 100 kroner, så havde jeg da godt nok kæmpet min sag i røv og laser, men der må jo være noget om sagen.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe: Sådan scorede jeg ‘Robinson’-fyr

Få et smugkig på diskussionerne herunder og se med i aften kl. 20.00 på TV3 og Viaplay.

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.