Nyeste artikler
Se alle
Foto: Disney

Vildt smugkig på ny ‘Frost’-film

Mon 'Frost 2' sagtens kan løfte den tunge arv fra etteren?

Den 22. november kommer efterfølgeren til den populære film ‘Frost’ endelig i biografen, og nu afslører Disney handlingen og offentliggør den officielle trailer for filmen. Alt tyder på, at der er lagt op til en spændende omgang, hvor Elsa og Anna atter må i kamp side om side.

LÆS OGSÅ: GALLERI: Kan du huske ‘Årgang 0′-børnene som små?

Der er gået seks år, siden den første film tog alle med storm og fik alverdens små piger til at tigge om fletninger, Elsa-kjoler og synge “Lad det ske, lad det skeeeeee … Det iskolde fjeld er mit sande hjem”, og selvom flere har undret sig over, hvordan en efterfølger til filmen skulle kunne løfte arven, så lader det til, at det måske vil lykkes.

LÆS OGSÅ: Amalie har mødt en mand: Jeg er SÅ vild med ham

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan se Amalie indrette børneværelse.

LÆS OGSÅ: Gunnvør løfter sløret for nye projekter

For selvom den nye film er en efterfølger til ‘Frost’, så besvarer den også nogle af de spørgsmål, man sidder tilbage med efter at have set den første film. For hvorfor blev Elsa egentlig født med magiske kræfter? I den nye film kalder svaret på det spørgsmål på dronningen og truer hele kongeriget.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe afslører: Abort var årsag til brud

Derfor begiver hun sig sammen med Anna, Kristoffer, Sven og Olaf ud på en bemærkelsesværdig rejse. I den første film frygtede Elsa, at hendes kræfter var for meget for verden, og i den anden film må hun håbe på, at de ikke er det.

Se den officielle trailer herunder:

LÆS OGSÅ: Realitystjerners reklamer er en millionforretning

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.