Nyeste artikler
Se alle
Teitur måtte på skadestuen efter en vild bytur Foto: Privat)

Voldsomt styrt sendte ‘Paradise’-hunk på akutmodtagelsen

Det går ikke stille for sig, når færingen Teitur er i byen.

Natten til søndag har sat sig i den altid festglade ‘Paradise’-deltager Teitur, som er rejst til Færøerne for at fejre julen, og som nok resten af året vil være mærket af nattens bytur med barndomsvennerne fra Færøerne.

– I går var vanvittig sygt. Jeg har aldrig oplevet at være så fuld, fortæller Teitur i en Instagram story.

– Jeg vågnede op og har været på hospitalet. Jeg er åbenbart faldet og har fået et glasskår langt ind i min hånd og er blevet syet sammen.

Teitur blev syet sammen med en overordentlig mængde sting (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: WOW: ‘Ex on the Beach’-fyr har taget ti kilo på efter programmet

Fra Teiturs billede på Instagram at dømme, så er der ikke tale om en mindre blødning, da alt hans tøj og sågar ansigt og hår er smurt ind i blod. Trods det dramatiske billede, så husker Teitur intet om ulykken.

– Nogen gange, når man er stiv, så kan man ikke huske alt, men jeg kan ikke huske noget. Jeg har faktisk nået et højdepunkt i, hvor stiv jeg har været.

Teitur måtte en tur på skadestuen efter en vild bytur (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: Ingen julegaver under træet i Mascha Vangs champagnestue

Tag dig sammen

Hjemme i Danmark havde vennen Jonass også sine bekymringer for sin kammerat, som Jonass ofte oplever alt for fuld i nattelivet. På en Instagram story skriver Jonass:

– Kender i det, når man vågner op og har ubesvarede opkald fra en person, man ved har været i byen, og som ikke altid kan tage vare på sig selv? Jeps, den person er 9 ud af 10 tilfælde Teitur for mit vedkommende.

LÆS OGSÅ: Ung mor alene med børnene juleaften

Teitur vågnede da også op med en følelse af, at han må passe bedre på sig selv fremover.

– Jeg tror bare, at jeg skal lade vær med at drikke så meget – tag dig sammen, siger Teitur til sig selv på en Instagram story.

Teitur efterlod sig et blodigt diskoteksgulv , da han faldt ned af denne trappe og landede på et glasskår (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: Derfor flytter ‘Paradise’-veninder hver til sit

Ifølge Teitur, så var aftenen alt i alt en god aften, selvom han ikke husker det helt store.

– Hele aftenen var bare virkelig god, og det var virkelig rart at være i byen herhjemme på Færøerne med mine venner og familie.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk: Jeg bliver misforstået

 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.