Nyeste artikler
Se alle
Foto: Lasse Lagoni

Vraget i ‘X Factor’: Første gang, det er sket

For en af gårsdagens 'X Factor'-deltagere endte aftenen slet ikke, som den startede.

Deltagerne i ‘X Factor’ bliver udsat for lidt af hvert, når de stiller sig op på direkte tv. Under lørdagens ‘Five Chair Challenge’ overtog den 44-årige deltager Danielle Ravn en af de fem stole efter den blinde sanger John. Men glæden varede kun kort, for +23-gruppelederen Oh Land fortrød få minutter efter sin beslutning og sendte Danielle ud i kulden igen, mens John fik den eftertragtede plads tilbage. Det skabte en dramatisk stemning, og Sofie Linde mente, at det formentlig var første gang i ‘X Factor’-historien, at en deltager havde fået så kort levetid i stolen.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne rystet efter voldsom oplevelse

– Det var møgærgerligt, og Oh Land havde tidligere i audition-forløbet ikke rigtig haft fidus til mig, så jeg blev faktisk overrasket, at hun tog mig med videre, men det var selvfølgelig også dommerne i fællesskab, der udvalgte grupperne, siger Danielle, der hjertens gerne ville være gået videre, men glæden varede altså ultrakort.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne chokerer: Derfor stopper jeg

– Der er jo aldrig nogen garanti for, at man beholder den stol, man har fået stillet til rådighed. Her gik det bare lidt hurtigere end sædvanligt. Men hvis Oh Land alligevel fortryder, kan hun da bare ringe, fortsætter Danielle optimistisk til HER&NU.

Trods den hårde medfart har Danielle ikke opgivet håbet om en sangkarriere. Hendes første single med titlen ‘En Hund efter Dig’ kom på gaden i fredags, og det var også den, hun optrådte med til sin ‘X Factor’-audition.

Danielle optræder til ‘5 Chair Challenge’. Foto: Lasse Lagoni

LÆS OGSÅ: Fie Laursen raser: Kæresten utro med Sigmund

LÆS OGSÅ: Silas og Nicolai: Kærligheden startede for ti år siden

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.