Nyeste artikler
Se alle
'Bendtner & Philine' på Dplay (Foto: Discovery Networks)

Vred Philine rejser væk på Bendtners fødselsdag: Jeg gider ikke fejre ham

Det er ingen dans på roser i kendisparrets forhold lige nu, og nu har modellen besluttet sig for at tage på job over kærestens fødselsdag.

Der er knas i forholdet mellem Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff i det seneste afsnit af ‘Bendtner & Philine‘ på Dplay. Bendtner fylder 32 år, men det er ikke flag, pakker eller kage, der står på listen i Philines hoved lige nu. Bendtner har endnu en gang dummet sig, og den 27-årige model og influencer har derfor truffet en drastisk beslutning.

– Jeg er taget på job på Nicklas’ fødselsdag, og det gør jeg helt bevidst, fordi jeg ikke har lyst til at fejre ham. Han har ikke været så sød. Jeg tager afsted på hans fødselsdag for at komme væk fra det hele. Det er jo ham, der er har været dum, ikke mig, lyder det fra modellen, der er vant til at flyve jorden rundt for at skyde billeder i alverdens smukke, eksotiske omgivelser.

CHOK! ‘Luksusfælden’-eksperterne til Linette: Du skal i fængsel

– Jeg siger ja til en del lige nu. Ud og luftes lidt. Jeg havde ellers tøvet lidt, fordi det er over hans fødselsdag. Jeg var god sidste år, så må jeg godt holde fri i år. Det gider jeg ikke, fortæller Philine.

Udover at Bendtner ikke har været guds bedste barn på det sidste, så er der også en anden grund til, at Philine må pakke kufferten.

– Og så er jeg jo den eneste, der har job lige nu. Så må jeg ud og tjene til føden, lyder det fra modellen.

Se afsnittet af ‘Bendtner & Philine‘ på Dplay. Der sendes nye afsnit hver torsdag.

LÆS OGSÅ: Reality-babe efter programmet: Mine nærmeste synes, det er synd for mig

Se klippet herunder, hvor Philine fortæller sine middagsgæster om sin beslutning

LÆS OGSÅ: ENDELIG! Türker åbner donut-butik i København 

LÆS OGSÅ: Linse sætter ord på: Sådan sagde vi farvel til Jytte

 

 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.