Nyeste artikler
Se alle
Geggo og Cengiz (Foto: Janus Nielsen)

WAUW! Cengiz’ kæmpe overraskelse til Geggo

Hos 'Familien fra Bryggen'-parret giver de også hinanden adventsgaver. Cengiz er ude med en stor en af slagsen.

29-årige Geggo har måske ikke sovet så tungt natten til i dag, for hun har siden torsdag aften vidst, at der ventede hende en stor overrakselse.

– Han er så opfindsom og god til at overraske. Han er god til at være gift, siger ‘Familien fra Bryggen’-stjernen om sin mand i en insta story.

LÆS OGSÅ: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne i vild forvandling

Hendes mand, Cengiz, bad hende igår om at pakke en taske til weekenden – og hun skulle iøvrigt huske at pakke sit pas og det varme tøj. Dog kunne det ligne Cengiz at nævne passet for at lede hende på vildspor.

– Det er det fedeste i verden at have en mand, der har sort bælte i overraskelser, skriver Geggo i sit seneste Instagram-opslag, som denne morgen blev lagt op fra Kastrup Lufthavn.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Her er min psykiaters dom

Her kunne hun afsløre, at passet ikke bare blev nævnt for sjov, og i morges fløj hun i selskab med datteren, 3-årige Alba, og Cengiz til Amsterdam, hvor familien skal tilbringe weekenden sammen.

CHOK: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afbryder forlovelsen

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.