Nyeste artikler
Se alle
Jakob & Silas 'Vild med dans' program otte (Foto: Henrik R. Petersen)

WAUW: ‘Vild med dans’-vindere skriver historie

Vinderne af 'Vild med dans' 2019 findes i aften, når de sidste tre par indtager gulvet i Horsens. Og bookmakerne er ikke i tvivl om, hvem der vinder.

I aften skal vinderes af ‘Vild med dans’ 2019 kåres, og ifølge bookmakeren Bet25 er der ingen tvivl om, hvem der danser sejren hjem. Skuespilleren Jakob Fauerby og dansepartneren Silas Holst er nemlig storfavoritterne blandt de tre tilbageværende par.

Spørger man bookmakerne, skal man ikke forvente at blive specielt overrasket:

– Fra allerførste dansetrin har Jakob Fauerby og Silas Holst været vores favorit til at snuppe trofæet, og det er der ikke lavet om på fredag aften. Parret har leveret på et højt niveau gennem hele sæsonen, og det taler sit tydelige sprog, at de har scoret flest point fra dommerne i stort set alle programmer, siger Morten Olsen, der er oddschef hos Bet25, og fortsætter:

– Set ud fra et oddsmæssigt perspektiv vil det derfor være en stor overraskelse, hvis de ikke ender med at vinde konkurrencen, udtaler han.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-parrene afslører: SÅ meget træner vi

Man skal aldrig sige aldrig

Bet25 giver på nuværende tidspunkt pengene 1.50 gange igen, hvis Jakob Fauerby og Silas Holst vinder finalen, mens en sejr til Christopher Læssø og dansepartner Karina Frimodt står til odds 3.50, og Coco O. og Morten Kjeldgaard betragtes som de store outsidere til odds 6.00.

– Men man skal aldrig sige aldrig i ‘Vild Med Dans’. Det beviste Simon Stenspil og Asta Björk i sidste års finale, da parret tog fusen på bookmakerne og snuppede trofæet for næsen af Molly Egelind og Mads Vad, forklarer Morten Olsen.

– Når det er sagt, så er ‘Vild Med Dans’ langt hen ad vejen også en popularitetskonkurrence, og her vurderer vi, at både Jakob Fauerby og Silas Holst er et skridt eller to foran deres konkurrenter i finalen, slutter Morten Olsen.

Finalen i ‘Vild med dans’ sendes på TV2 kl. 20, og hvis sejren går til Jakob og Silas, skriver de historie. Dels er de det første par af samme køn, der deltager i konkurrencen, og hvis de tilmed vinder, er det dobbelthistorie.

LÆS OGSÅ: Følelsesladet afsked i ‘Vild med dans’

LÆS OGSÅ: Fie Laursen er blevet politianmeldt: Det er en personlig hetz

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.