Nyeste artikler
Se alle
Reality-stjernerne havde en fest til forpremieren på 'Ex on the Beach' 4. Foto: Janus Nielsen

WHAT: Denne deltager er tilbage i ‘Ex on the Beach’

Robin har en idé om, hvorfor han skulle en tur uden for døren i Brasilien.

Det er efterhånden nogle dage siden, at Robin sagde farvel til villaen og alle dens gæster, hvilket var en trist affære.

Men rejsen herfra var kort, og den gik ikke til lufthavnen.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Ex on the Beach’-babe scorer kendt sanger 

– Efter jeg havde været i sync for at snakke om, hvordan jeg havde det, blev jeg kørt til et andet sted og blev sat ind i det videre forløb, og at jeg ikke skulle hjem, men at jeg skulle ind i villaen igen, fortæller Robin til Realityportalen.

Den besked gjorde ham naturligvis meget glad, men tanken om at stå i venteposition, mens andre fyre nu kunne fange Emmas interesse, var mindre rar.

LÆS OGSÅ: Efter ‘Ex on the Beach’: Sådan gik det Louise og Victor hjemme i Danmark

– Vi får ikke fortalt, hvorfor man bliver sendt ud for så at komme ind igen, men jeg har en idé om, at det var for at se, om der kunne ske noget mellem Emma og nogle af de andre fyre. For så at sende mig ind igen og på den måde skabe drama, uddyber ‘Ex on the Beach’-hunkken.

Er Emma stadig Robins?

Robin skulle i mellemtiden tilbringe dagene på et hotel, hvor han ikke havde sin telefon eller nogle at tale med. Det var dog en deltageransvarlig, der besøgte ham om aftenen for at tjekke, om han havde det godt. Det var først planen, at han skulle vente fem dage.

LÆS OGSÅ: Trodsede statsministerens advarsel: Sofie Linde og Petra Nagel hamstrede i Aldi

– Det endte med at blive seks dage, og det var de seks mest kedelige dage i mit liv, tror jeg. På trods af, at jeg var i Brasillien og hotellet var hyggeligt. Opholdet resulterede i, at jeg læste en hel bog, som jeg jeg lånte af produktionen, siger Robin.

Men heldigvis var det hele ventetiden værd, da Robin var tilbage i villaen igen.

LÆS OGSÅ: UH! Nu er kønnet på Geggos barn afsløret

– Det var dejligt at se, at hun var glad for at have mig tilbage. Jeg valgte at stole på, at hun kun havde kysset med Asbjørn og Mark, fortæller Robin.

Han indrømmer dog også, at han ikke var helt sikker på, hvor han havde Emma henne.

I klippet herunder kan du se Robin få en varm velkomst af Emma. Se hele afsnittet på Dplay. 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.