Nyeste artikler
Se alle
Scott Disick, Kourtney Kardashian, Kylie Jenner, Kris Jenner, Rob Kardashian og Bruce (nu Caitlyn) Jenner tilbage i 2010 (Foto: Valerie Macon/Getty Images)

WHAT! ‘Kardashians’-stjerne får sin egen serie

Til august får 'Keeping up with the Kardashians'-fans lov til at se en helt ny side af den gode Scott Disick.

Der er mange ‘Keeping up with the Kardashians’-fans, der har Kourtneys eks Scott Disick som deres helt store favorit. Med sine rappe replikker og rullende øjne af de rige søstre, går han rent hjem i serien, der for tiden kører på 16. sæson.

Selv om Scott ikke længere danner par med Kourtney, så har parret trods alt stadig tre børn sammen: Mason på 12 år, Penelope på 6 og Reign på 4 år. Scott har også stadig et godt forhold til Kardashian-familien, så vi kan heldigvis stadig fra tid til anden “keep up” med ham i den populære serie.

Men til de mange, der ikke synes, de ser nok til Scott Disick, er der nu gode nyheder. Snart kan man nemlig følge den 36-årige ‘The Lord’ i sin helt egen tv-serie!

LÆS OGSÅ: SAY WHAT! Vil Kourtney tilbage til Scott?

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida taler ud: Derfor gik Jonass og jeg fra hinanden

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Princess Natascha viser rundt i sit nye hus

LÆS OGSÅ: WOW: Så meget ligner Kardashian-børnene hinanden

‘Flip It Like Disick’

Serien har fået navnet ‘Flip It Like Disick’ og kommer til over otte afsnit at fokusere både personligt og professionelt på Scott og hans arbejde som iværksætter, der renoverer og sælger luksuriøse ejendomme.

– Jeg er vildt spændt på at give fansene en ny serie, som viser det, jeg, rent professionelt, er vildt passioneret omkring – nemlig at ”flippe” ejendomme og lave vilde og imponerende renoveringer på de kendtes huse. Det vil helt sikkert være en ny side af mig, som seerne ikke har set før, men jeg er sikker på, de nok skal være godt underholdt og inspirerede af mit seje team, fortæller Scott selv i en pressemeddelelse.

Scott Disicks arbejdsteam tæller da også interessante karakterer som den tidligere popsanger, indretningsarkitekten Willa Ford, hans bedste ven og forretningspartner Benny Luciano, deres fyrige entreprenør Miki Moor og Scotts assistent Lindsay Diamond.

‘Flip It Like Disick’ får premiere mandag d. 5. august og kan herhjemme ses på streamingtjenesten hayu.

LÆS OGSÅ: ‘Kardashians’-stjerne chokerer: Jeg har betalt for mange aborter

LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.