Nyeste artikler
Se alle
Foto: Kanal4

WOW: 54-årig reality-babe er gravid

I en alder af 54, og 34 år efter hun blev mor for første gang, skal Brigitte Nielsen nu være mor for femte gang.

På sin Instagram-profil afslører den danske model, skuespiller og reality-personlighed Brigitte Nielsen, at hendes familie har vokseværk. Her fremviser hun en stor, smuk og ret gravid mave, som nok kommer som et chok for de fleste af hendes følgere.

LÆS OGSÅ: Amalie forklarer: Derfor har ejg valgt at få en donorbaby

Brigitte Nielsen er 54 år og har i forvejen 4 drenge. Hun blev for første gang mor for 34 år siden i 1984, da hun var gift med musikeren Kasper Winding. Kort efter blev de skilt, og Birgitte blev gift med Sylvester Stallone. Det forhold holdt dog kun i to år, og hun blev efterfølgende gift med fodboldstjernen Mark Gastineau, som hun fik sin anden søn med i 1989.

LÆS OGSÅ: Princess Natascha åbner op om barnets far: Ja, vi er kærester

Brigittes fjerde ægteskab var med racerkøreren Raoul Meyer, og de fik to sønner sammen i henholdsvis 1992 og 1995. Men nu, mere end 23 år efter Brigitte Nielsens sidste søn kom til verden, ser det altså ud til, at hun atter skal skifte bleer og holdes vågen om natten af babygråd og de søde smil, der gør det hele værd. Brigitte Nielsen har siden  2006 været gift med den tidligere model Mattia Dessi.

LÆS OGSÅ: Ung mor: Bryllup er større end børn

Se billedet herunder – stort tillykke til den kommende mor til fem.

family getting larger ❤ #me #family #brigittenielsen #babybump

A post shared by Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) on

LÆS OGSÅ: Lagt for had efter ‘De unge mødre’: Tør næsten ikke gå ud længere

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.