Nyeste artikler
Se alle
Foto: Charley Gallay/Getty Images for Breitling

WOW: Brad Pitt scorer 25 år yngre kvinde

Brad Pitt er hele 25 år ældre end sin nye flirt.

Hun hedder Alia Shawkat, og hun er en 30-årig amerikansk kunster og skuespiller. Og så er hun muligvis Brad Pitts nye kæreste.

LÆS OGSÅ: UH! Amalie viser kæresten frem

Brad Pitts 30-årige flirt (Foto Neilson Barnard/Getty Images)

Parret har for nylig åbnet en kunstudstilling i Los Angeles sammen, men det, der giver næring til rygterne om en romance, er billeder, som er blevet knipset af parret i nattelivet. Alia og Brad blev første gang set sammen i september, hvor de fulgtes ud fra et teater i Los Angeles. Der blev taget billeder af dem, men de var så ringe, at ingen dengang opdagede, hvem hun var.

LÆS OGSÅ: Donorbaby på vej: ‘De unge mødre’-stjerne gravid igen

Alia Shawkat er multikunstner og multinational. Hun har iransk, irakisk, norsk, italiensk og irsk blod i årene. Det er dog noget af en ung scoring, Brad Pitt har fået fat i, hvis rygterne taler sandt. Den erfarne skuespuller er 55 år og dermed 25 år ældre end kvinden, han nu kædes sammen med.

Spørgsmålet er, hvad Angelina siger til den nye flirt, det er ingen hemmelighed, at stemningen mellem det ellers så forelskede tidligere ægtepar er yderst kølig i disse dage, hvor Angelina senest har beskyldt Brad for at holde hende indespærret i USA, da han modsatte sig, at hun skulle flytte til udlandet med deres børn.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Julie: Min eks ødelagde mig

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.