Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Bo Nymann)

WOW! Christopher har skiftet navn

Sangeren har i forbindelse med sit bryllup skiftet efternavnet ud.

Efter brylluppet med Cecilie Haugaard for to måneder siden har Christopher nu også taget hendes efternavn. Ifølge Tingbogen har han helt droppet sit efternavn Lund Nissen og hedder nu Christopher Haugaard.

Haugaard stammer fra Cecilies fars side, og det er også gennem ham, at hun er i familie med Jacob Haugaard, der er hendes fars fætter.

LÆS OGSÅ: Kostede 4,6 millioner kroner: Christopher køber vild gave til sin lillebror

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da Christopher måtte spille fodbold, mens han var lænket til Annette Heick.

LÆS OGSÅ: Rørt Christopher koksede frieriet: Det var klamt perfekt

Og familien Haugaard kan snart stå over for at blive udvidet yderligere. Til B.T. fortæller sangeren, at han og Cecilie har talt om at få børn.

– Jeg tror, vi er meget enige om, at det skal vi – vi ved bare ikke, hvornår. Vi er også enige om, at der ikke behøver at gå så lang tid, men det er også rimelig svært at sige: ”Nu passer det perfekt”. Men det kommer nok aldrig – det perfekte tidspunkt, sagde han i sidste uge til avisen.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Christopher Haugaard til navneskiftet.

LÆS OGSÅ: Christophers kone klar til tv: Jeg er ydmyg

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.