Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Morten Krogh)

WOW! Dansk popduo med i stort amerikansk realityprogram

Duoen har fået en stor mulighed for at få deres musik ud til hele verden.

Når det amerikanske realityprogram ’Real Housewives of Dallas’ i aften og om en uge løber over skærmen, bliver det med dansk deltagelse. Deltagerne er nemlig en tur i Danmark, da Cary Deuber beslutter sig for at overraske de andre fruer med en tur til Norden.

Fruerne og det store kamerahold var på plads til releasekoncerten. (Foto: Morten Krogh)

Derfor kontaktede hun i april sin danske kusine Camilla Lily Pape for at arrangere et besøg på dansk jord. Camilla er forsanger og keyboardspiller i popduoen Eugenia, der desuden består af hendes mand, Johan Ask Pape.

LÆS OGSÅ: CHOK: Forsidefrue trækker sig

LÆS OGSÅ: ÅH NEJ: Dansk realitypar er gået fra hinanden

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se ‘Singleliv’-deltageren Michella trodse sin sygdom og gå på scenen for at give den gas.

LÆS OGSÅ: SAY WHAT! Linse og Geggo dropper Bryggen

LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Så meget af brylluppet betaler TV3

Duoen havde tilfældigvis havde planlagt en releasekoncert for deres debut-EP, ’ Vildt + Sødt’, i foråret. Den tog ’Real Housewives of Dallas’-holdet til Danmark for at opleve, og det var en stor oplevelse for de danske musikere.

– Det var virkelig hyggeligt at have holdet fra ’Real Housewives of Dallas’ med til vores release-party – det virkede, som om de nød koncerten. De seks smukke damer stod allerforrest, og de spurgte ind til de danske tekster og vores nordisk klingende univers og var i det hele taget meget engagerede i Eugenia og vores musik. De købte alle sammen en vinyl efter koncerten og insisterede endda på at få dem signeret, fortæller Eugenia.

Eugenia debuterede i efteråret 2017 med sangen ‘Byen’, der også er en del af EP’en ‘Vildt + Sødt’, der kom på gaden i april i år. Og nu kan duoen altså se frem at blive eksponeret på en lang række amerikanske tv-skærme, mens de to afsnit herhjemme kan ses på streamingtjenesterne Hayu og Amazon Prime.

LÆS OGSÅ: Derfor var Mikkel Kessler ikke med til at sprede Moppers aske

LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Forsidefruerne fik produktionen til at græde under vildt skænderi

LÆS OGSÅ: VILD PRIS: Det koster det at holde bryllup på Geggo og Cengiz’ slot

LÆS OGSÅ: Mikkel Kessler har accepteret ‘Familien fra Bryggen’

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.