Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Kanal 4)

WOW: Er ‘Ex on the Beach’-trekanten blevet genoplivet?

Det bliver hedt og en smule akavet i det nyeste afsnit af 'Efter Ex'.

Det gik vildt for sig i sæson to af ‘Ex on the Beach’, og en af de hedeste øjeblikke var uden tvivl, da Claes, Cecilie og Tabita besluttede sig for at have en trekant. Det var ikke meget af trekanten, man så på skærmen, men efterfølgende fortalte Claes, hvad der var sket.

AFSLØRING: ‘Ex on the Beach’-babe har været gift

– Cecilie og jeg hoppede i bad, da vi kom ind på værelset, og derefter hoppede Cecilie, Tabita og jeg i seng sammen inde på grønt værelse. Imens lå Liv i enkeltmandssengen og så på. Det startede ud med, at de gav mig et blowjob på samme tid, og derefter satte Tabita sig på mit ansigt, og så satte Cecilie sig på mit lem, og så kunne Cecilie og Tabita også kysse og slikke lidt på hinanden imens, fortalte Claes detaljeret og fortsatte:

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Michelle afslører: Sådan er mit og Nicklas’ forhold i dag

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Claes er fanget i det behagelige trekantsdrama i ‘Ex on the Beach’:

LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Amanda og Mikkel indgik hemmelig aftalte i ‘EOTB’

– Derefter blev der skiftet lidt stillinger, så Tabita også fik slikket Cecilie, og efter en god 30-40 minutters tid, stoppede vi. Det var noget af det frækkeste, vi alle havde prøvet. Jeg var tidligere blevet advaret om, at trekanter altid er en smule akavet, men der var ikke et eneste øjeblik, hvor nogle af os følte os akavede tilpas. Det var heller ikke akavet.

Siden er der dog sket en del mellem især Claes og Cecilie, som blev kærester efter hjemkomsten, men nu har slået op. I det nye DPlay-program ‘Efter Ex’ følger man dem i tiden efter programmet, og her er de på sexmesse, hvor Claes kommet noget ud af sin comfort zone, da han skal afprøve piske, og det bliver ikke indre mærkeligt, da Tabita dukker op, for så er der lagt op til endnu en trekant.

LÆS OGSÅ: Cecilie afslører: Abort var årsag til vores brud

Se det sjove klip herunder, og se hele programmet på DPlay. Optagelserne fandt sted, mens Claes og Cecilie stadig var kærester, så spørgsmålet er, om de fik genoplivet trekanten, inden det gik galt mellem dem.

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.