Nyeste artikler
Se alle
'Forsidefruer'-holdet. (Foto: Janus Nielsen)

WOW! Forsidefrue og ‘Love Island’-stjerne sammen i nyt tv-program

Jackie Navarro skal være med i den kommende omgang af 'Til middag hos', hvor hun blandt andre skal spise middag med 'Forsidefruer'-kollegaen Tina Lunds mand, Allan Nielsen.

En ny omgang ‘Til middag hos’ løber over skærmen på TV3 senere i år. HER&NU og Realityportalen har allerede afsløret, at Anni Fønsby,  Amin Jensen, Danny ‘Kool’ Sørensen og Olivia Salo fra ‘Love Island’ medvirker i et af programmerne, og nu kan vi løfte sløret for endnu et hold.

LÆS OGSÅ: Tina Lund afslører nyt ‘Forsidefruer’-drama: Nu tager jeg afstand

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da Allan Nielsen blev rørt til tårer.

LÆS OGSÅ: Amalie om Gunnvørs børns exit i ‘Forsidefruer’: Jeg forstår beslutningen

Den tidligere danske landsholdsstjerne i fodbold Allan Nielsen skal nemlig også være med i TV3-programmet. Normalt er det hans kone, Tina Lund, der er i fokus på skærmen, når parret medvirker i ‘Forsidefruer’, men senere i år bliver Allan hovedpersonen.

Allan Nielsen og Tina Lund mødte hinanden for ti år siden og blev gift i 2011. (Foto: Henrik R. Petersen)

Det bliver dog med et snært af ‘Forsidefruer’, da han medvirker i programmet sammen med Jackie Navarro, der også er fast deltager i det populære program.

LÆS OGSÅ: Sarah Louise i sorg: Hvad siger jeg til børnene?

Sammen med de to medvirker også komikeren Dan Andersen, der var speaker på den første danske omgang af ‘Love Island’, og ‘Bagedyst’-deltageren Anne Mette Voss.

– Og da vil man kunne opleve mig som vært her i sommerhuset. Det var superhyggeligt at prøve, siger Allan Nielsen om programmet.

Det vides endnu ikke, hvornår programmet sendes.

LÆS OGSÅ: Amalie og Gunnvør er stadig i krig

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.