Nyeste artikler
Se alle
Jeppe Bøg Risager fra 'Ex on the Beach': Mit nytårsforsæt er at fortælle minimum én “dårlig” joke hver dag - om det er til din mor eller kollega, så skal jeg fortælle én joke, så vi alle kan grine lidt mere. (Foto: Nicolas Tobias Følsgaard)

WOW: Her er ‘Ex on the Beach’-Jeppes ukendte side

Jeppe fortæller, hvad der er sket i perioden, hvor han har holdt lav profil.

For noget tid siden valgte ‘Ex on the Beach’-hunken at trække stikket og holde helt lav profil. Det gjorde han blandt andet, fordi han havde travlt med at starte sit eget firma op, hvor han vil sælge sine hawaii skjorter. 

Men der er også noget andet, som har medvirket til stilheden fra Jeppe Bøg Risagers side. Det fortæller han nu, hvor han er vendt tilbage.

LÆS OGSÅ: UHH: Türker er forelsket 

– Der skete nogle ting, som gjorde, at jeg måtte hoppe af de sociale medier for et stykke tid. Hvad det er, bliver mellem mig og mine nærmeste. Men noget at det, som har taget meget af min energi og mine kræfter, er, at jeg har mistet min tro på højere kræfter. Jeg ved, at nogle synes, det lyder dumt, men for mig er det et save space, jeg har mistet, siger ‘Ex on the Beach’-stjernen til Realityportalen.

Jeppe har været kristen, så længe han kan huske. Han tror på, at der findes et paradis og evigt liv. Det er ikke, fordi han er opvokset i en familie, hvor de har dyrket troen meget, men derimod er det en vej, Jeppe selv har fundet, fordi han havde brug for det. Han var nemlig bange for at dø.

LÆS OGSÅ: DET SÅ DU IKKE PÅ TV: Derfor var ‘Paradise’-Anna så irriteret på Christoffer

Svært at bevare troen

Derfor begyndte han for nogle år siden at gå meget i kirke, hvor han især oplevede, at han kunne finde roen.

– Og siden jeg begyndte at gå i kirke, har jeg fundet ro og tryghed i at tro på, at der er mere efter døden. Hvis livet var træls, så følte jeg før, at der var en mening med det. Men nu er det blevet meget uklart for mig, og jeg føler mig meget alene og tom. Det er en mærkelig følelse, men jeg håber, jeg får min tro igen, siger fortæller han.

LÆS OGSÅ: Er Amalie og Mikkel sammen igen?

Jeppe fortæller, at når han ser nogle dårlige ting ske i verden, så mister han troen.

– Jeg troede før, at jeg kom i paradis. Men jeg er ikke sikker mere, siger han.

LÆS OGSÅ: Remee afslører Mathildes overraskende diæt

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.