Nyeste artikler
Se alle
Foto: Getty Images

WOW! Kanyes vilde milliongave til Kim Kardashian

Kanye West har givet Kim Kardashian en vild gave, som har gjort hende meget lykkelig.

Kim Kardashian fejrede mandag sin 39. fødselsdag, hvor realitystjernen nød en god middag med sine nærmeste. Men mens der blev holdt lidt igen med fejringen, så var det bestemt ikke det samme på gavefronten.

På Twitter afslører hun nemlig den vilde gave, hun fik af sin mand, Kanye West, og parrets fire børn, Saint, North, Psalm og Chicago.

– Jeg fik fantastiske gaver fra hele min familie, og Kanye gav mig de mest fantastiske tasker. Men han donerede også én million dollars (6,7 millioner kroner, red.) til mine yndlings-velgørenhedsorganisationer, der arbejder hårdt på fængselsreformer, på mine vegne fra ham og børnene. Det gjorde mig så glad i hjertet, skriver hun.

LÆS OGSÅ: WOW: ‘Keeping Up With the Kardashians’-stjerne skal have tvillinger

Det er Cut 50, Buried Alive Project, Equal Justice Initiative og Anti-Recidivism Coalition, der har modtaget de mange penge, så de kan kæmpe for de sager, som Kim Kardashian går meget op i og har brugt meget tid på i den seneste periode, hvor hun har kæmpet for at blive advokat.

LÆS OGSÅ: WOW: Kylie og Travis finder sammen igen

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.