Nyeste artikler
Se alle
Foto: Jerritt Clark / Getty Images

WOW: Khloé Kardashian afsløret i hed affære

Meget tyder på, at Tristan Thompson var i et forhold, at da han mødte Khloé Kardashian.

Én gang utro – altid utro. Det tyder på at være en sætning, der passer godt til NBA-spilleren Tristan Thompson, der er far til Khloé Kardashians datter, True.

De to gik endegyldigt fra hinanden i februar, efter Tristan Thompson endnu engang blev taget i utroskab – denne gang med Kylie Jenners bedste veninde, Jordyn Woods. Nu viser det sig, at Khloé Kardashian vist udmærket ved, hvordan det har været at være søsterens veninde og de andre kvinder, Tristan Thompson har været utro med.

Tidligere har der floreret rygter om, at Khloé Kardashian og Tristan Thompson havde en affære, inden de officielt blev kærester i slutningen af 2016, og at basketballspilleren var sin dengang gravide kæreste, Jordan Craig, utro med realitystjernen.

Det har begge indtil nu afvist, men Jordan Craig er langt fra enig.

LÆS OGSÅ: Efter svigt og utroskab: Tilbage på talefod

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvorfor Irina Olsen elsker Kardashian-familien.

LÆS OGSÅ: ‘Keeping Up With the Kardashians’-stjerne chokerer: Jeg har betalt for mange aborter

Fanget i utroskab

Radar Online har fået fat i retsdokumenter fra november sidste år, hvor 27-årige Jordan Craig søgte om børnepenge fra Tristan Thompson. I dokumenterne beskriver hun, hvordan de to levede et lykkeligt og ekstravagant liv med kæresten gennem to år, da hun i april 2016 fandt ud af, at hun var gravid.

Parret var lykkelige, men det varede kun i kort tid. En måned senere opdagede Jordan Craig, at Tristan Thompson havde været hende utro, og hun flyttede derfor ud af parrets hjem. Tristan bad om tilgivelse og gjorde det klart, at han ville ændre sig for familiens skyld, og flere gange forsøgte han at finde sammen med hende igen, fortæller hun i retsdokumenterne.

Her fortsatte Tristan Thompsons utroskab dog, og kort tid efter begyndte der at florere papazazzi-billeder af ham og en af de kvinder, som Jordan Craig tidligere havde konfrontereret ham med – en af de kvinder, som NBA-spilleren havde benægtet, at han overhovedet kendte.

LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig

Komplikationer i graviditeten

Det fremgår ikke direkte, at det er Khloé Kardashian, der er tale om, men tidsrammen passer, og det kræver ikke meget at regne ud, at der er tale om realitydeltageren.

– Deres forhold gik viralt, og det hele gik bare galt. Hver dag blev der verden over publiceret artikler, der gjorde nar af min nye virkelighed, og min graviditet blev en af verdens mest populære sladdernyheder på grund af den kvinde, som Tristan nu offentligt begyndte at date under min graviditet, fortæller Jordan Craig ifølge Radar Online i retsdokumenterne.

– Det skabte en enorm negativitet og uønsket opmærksomhed og stress i mit liv – og mere kritisk i min graviditet. Min fødselslæge beordrede mig sengeliggende, fordi den store mængde stress gav mig seriøse komplikationer i graviditeten.

I december 2016 fødte Jordan Craig en sund og rask søn, der har fået navnet Prince. På daværende tidspunkt var Tristan Thompson blevet kærester med Khloé Kardashian.

SAY WHAT: Vil Kourtney tilbage til Scott?

Identisk historie

Som faste følgere af Kardashian-familien vil vide, så er Jordan Craigs historie stort set identisk med det, der skete, da ‘Keeping Up With the Kardashians’-stjernen blev gravid. I december 2017 bekræftede Khloé Kardashian, at hun var gravid i sjette måned, og i april 2018 – kort før fødslen – brød helvedet løs.

Flere medier kunne fortælle, at Tristian Thompson flere gange havde været Kardashian-søsteren utro, og de kunne fremvise beviser i form af billeder, videoer og beskeder. Der var ingen tvivl om, at den var god nok.

Tristan tiggede dog om forladelse, og selv om resten af familien var imod det, valgte Khloé at give ham en chance til. I februar i år sluttede deres forhold dog endegyldigt, da Tristan igen var utro – denne gang med søsteren Kylie Jenners bedste veninde, Jordyn Woods.

LÆS OGSÅ: Nu er Kim Kardashian mor til fire: Han ligner …

Khloé afviser – og dog …

Khloé Kardashian har gentagne gange afvist rygterne om, at hun havde en affære med Tristan, inden de blev kærester. Nu åbner hun dog op for, at det måske ikke passer – men hun fastholder, at hun ikke har vidst, at han var i et forhold med en anden. Det gør hun på sin story på Instagram.

– Jeg mødte Tristan, fordi han valgte at gå på en blind date med mig, som en fælles ven satte op. Efter vi havde været på et par dates, fortalte Tristan mig, at han havde en ekskæreste, der var gravid. Derfor var jeg naturligvis tøvende omkring at fortsætte med at date eller starte et forhold, skriver hun.

– Han slog fast over for mig, at forholdet var slut, længe før vi mødte hinanden. Han fik mig til at tale med folk i hans indercirkel, og han viste mig fysiske beviser (samtaler mellem de to), og vi havde opkald med hans advokater, så han kunne bevise historien. Hans bedste venner, forretningspartnere og endda hans mor fortalte mig, at deres forhold var slut, før vi mødte hinanden.

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian chokerer på Instagram: Hvad sker der?

Kardashian-søsteren gør det klart, at hvis det ikke foregik sådan, så er det ikke hendes skyld.

– Det her er min sandhed. Det er den sandhed, jeg troede og stolede på. Hvis det af en eller anden grund ikke er sandheden, så undskylder jeg dybt for, at Tristan og hans indercirkel ville lyve om den slags. Jeg beder for, at det er sandheden, men nu ved jeg virkelig ikke, hvad jeg skal tro.

– Jeg underskylder helt ærligt fra det dybeste af min sjæl. Jeg undskylder for enhver smerte, der er blevet skabt på den ene eller den anden måde. Ingen kvinde fortjener at gennemgå det, slutter hun.

LÆS OGSÅ: CHOK: Kærligheden brast for dansk realitybabe

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.