Nyeste artikler
Se alle
Foto: Getty Images

WOW! Kim Kardashian sagsøgt for en formue

Realitystjernen bliver sagsøgt for mere end en halv milliard kroner, men det tager hun ikke så tungt.

Kim Kardashian kender efterhånden turen, og nu må hun igen igennem det amerikanske retssystem. ‘Keeping Up With the Kardashians’-stjernen bliver nemlig sagsøgt for intet mindre end $100 millioner – svarende til 660 millioner kroner. Det skriver TMZ.

LÆS OGSÅ: Kim og Kanye overrasker med stor nyhed om baby nummer fire

Omdrejningspunktet i den nuværende sag er de emojis med Kardashian-tema som Kim Kardashian i 2015 smed på gaden. De folk, der stod for at udvikle de såkaldte Kimojis, føler sig i den grad snydt af realitystjernen, og nu går de rettens vej for at vinde det tabte tilbage.

Ifølge retsdokumenterne indgik Kim Kardashian i 2014 en aftale med David Liebensohn og hans partnere, der skulle stå for udviklingen og til gengæld ville få 60 procent af indtjeningen. Det kom dog aldrig på tale, for i august 2014 informerede Kim Kardashian David Liebensohn om, at en af hans partnere havde delt private informationer om hende. Derfor valgte hun at trække sig fra deres aftale.

Ifølge David Liebensohn pudsede ‘Keeping Up With the Kardashians’-stjernen derefter sine advokater på ham og forsøgte at få ham til helt at droppe sagen. Det ville han dog ikke, for ifølge ham var Kim Kardashian allerede ved indgåelsen af aftalen klar over, at der angiveligt var blevet delt private informationer om hende, og han så det derfor bare som hendes måde at forsøge at komme ud af aftalen på.

LÆS OGSÅ: ‘Keeping Up With the Kardashians’-stjerne svinet til: Jeg har grædt endeløst i dagevis

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvorfor Irina Olsen er stor fan af ‘Keeping Up With the Kardashians’-familien.

LÆS OGSÅ: CHOK: Kim og Kanye dropper rugemor

Tager det helt roligt

Kim Kardashian tager dog søgsmålet med stor ro. Det fortæller hendes advokat, Marty Singer, til TMZ. Han kalder søgsmålet for latterligt og absurd, og han fortæller, at parterne i slutningen af 2014 indgik et forlig, hvor realitystjernen opgav at få et stort millionbeløb fra David Liebensohn.

– Liebensohn ventede mere end fire år, før han hævdede, at forliget ikke var gældende for ham. Kim påbegyndte en voldgiftssag i december 2018, og da hr. Liebensohn ikke havde succes med at få stoppet voldgiftssagen, startede han dette meningsløse søgsmål. Vi er meget sikre på, at sagen bliver afvist, siger advokaten.

Tiden vil vise, om Kim Kardashian ender med at blive 660 millioner kroner fattigere. Selv om det vil gøre et stort indhug i hendes formue, så kan hun dog stadig få smør på brødet under alle omstændigheder. Forbes vurderede sidste år, at realitystjernen er god for 2,3 milliarder kroner, mens ægtemanden Kanye West formentlig også har en pæn sum penge stående i banken.

LÆS OGSÅ: STORT CHOK: Nu lukker Kardashian-familien ned

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.