Nyeste artikler
Se alle

WOW! Kom indenfor i dansk Hollywoodfrues vilde garderobe

'Danske Hollywoodfruer' er tilbage, og det er som sædvanligt aldrig kedeligt, når fruerne byder indenfor.

I morgen aften er det endnu engang tid til at tage en smuttur til det stjernespækkede Californien, hvor de rige, smukke og berømte bor. ‘Danske Hollywoodfruer’ er nemlig tilbage, og ens for alle seks ‘Hollywoodfruer’ er, at de er flyttet fra Danmark for at leve et liv i sus og dus.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Realityportalen har besøgt Linse i Spanien

Ines er tilbage i denne omgang, og den tidligere skuespillerinde bor i nu i Beverly Hills med sin mand Tony, hunden Gobi og fire katte. Hun er hundeaktivist og bruger meget af sin tid på 1) at redde dyr, 2) sin garderobe og 3) sine egne dyr. Og netop garderoben får vi et kig ind i, når ‘Hollywoodfruer’ vender tilbage i morgen.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe afslører angst-lidelse

– En garderobe for en “Beverly Hills-wife” er ret meget ude af kontrol, siger Ines

Og det har hun vidst ret meget ret i, for garderoben er virkelig vild, og der er for rigtig, rigtig mange penge i hendes walk-in-closet.

Få et sneak peek i klippet ovenfor. Den nye sæson af ‘Danske Hollywoodfruer’ har premiere i morgen klokken 20.00 på TV3. 

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: ‘Paradise’-Philip har fået tatoveret Lenny på benet

LÆS OGSÅ: Natascha Linea raserefter fjernet nøgenbillede: Det er latterligt!

LÆS OGSÅ: Miss Paradise scorer sportsstjerne

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.