Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Noam Galai/Getty Images for New York Magazine)

WOW: Kylie og Travis finder sammen igen

Kylie Jenner og Travis Scott elsker hinanden, og de er begge helt sikre på, at de finder sammen igen.

I starten af oktober kom det frem, at Kylie Jenner og Travis Scott et par uger tidligere havde sat forholdet på pause og valgt at gå fra hinanden. De to blev sammen forældre til datteren Stormi i februar 2018, og i de seneste måneder har der floreret rygter om, at Travis ville fri.

Det bliver der ikke noget af lige nu, men det kan måske ske i fremtiden. Selv om de to ikke er kærester lige nu, så tyder meget nemlig på, at de igen bliver det i fremtiden. Det siger en kilde til E! News.

LÆS OGSÅ: Kort før bruddet: Kylie og Travis pralede med vildt sexliv

– De ved begge, at det er uundgåeligt (at de finder sammen igen, red.). De havde bare brug for lidt plads til at trække vejret og arbejde lidt på deres problemer, siger kilden og fortsætter:

– De vil begge gerne få det til at fungere. De har begge givet udtryk for, at de savner hinanden og stadig elsker hinanden.

Både Kylie Jenner og Travis Scott har afvist, at utroskab eller andet drama skulle være årsagen til bruddet. Og det ser altså også ud til, at kærligheden mellem dem heller ikke er helt død.

LÆS OGSÅ: WOW: ‘Keeping Up With the Kardashians’-stjerne skal have tvillinger

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.