Nyeste artikler
Se alle
Travis Scott og Kylie Jenner er et par, der ikke har set sig tilbage lige siden, de mødte hinanden for første gang på musikfestivalen Coachella i april 2017. Her hookede de op, og lige efter tog Kylie med Travis rundt på turné. Efter kun et par uger sammen, blev deres knap 2-årige datter Stormi undfanget. I oktober måned gik parret dog fra hinanden for anden gang, og trods rygter om forsoning, så ser det altså ikke ud til, at parret har fundet melodien igen (Foto: Noam Galai/Getty Images for New York Magazine)

WOW: Kylie og Travis finder sammen igen

Kylie Jenner og Travis Scott elsker hinanden, og de er begge helt sikre på, at de finder sammen igen.

I starten af oktober kom det frem, at Kylie Jenner og Travis Scott et par uger tidligere havde sat forholdet på pause og valgt at gå fra hinanden. De to blev sammen forældre til datteren Stormi i februar 2018, og i de seneste måneder har der floreret rygter om, at Travis ville fri.

Det bliver der ikke noget af lige nu, men det kan måske ske i fremtiden. Selv om de to ikke er kærester lige nu, så tyder meget nemlig på, at de igen bliver det i fremtiden. Det siger en kilde til E! News.

LÆS OGSÅ: Kort før bruddet: Kylie og Travis pralede med vildt sexliv

– De ved begge, at det er uundgåeligt (at de finder sammen igen, red.). De havde bare brug for lidt plads til at trække vejret og arbejde lidt på deres problemer, siger kilden og fortsætter:

– De vil begge gerne få det til at fungere. De har begge givet udtryk for, at de savner hinanden og stadig elsker hinanden.

Både Kylie Jenner og Travis Scott har afvist, at utroskab eller andet drama skulle være årsagen til bruddet. Og det ser altså også ud til, at kærligheden mellem dem heller ikke er helt død.

LÆS OGSÅ: WOW: ‘Keeping Up With the Kardashians’-stjerne skal have tvillinger

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.