Nyeste artikler
Se alle

WOW! ‘Luksusfælden’-par har otte børn og to huse

Peter kan ikke sige nej til sin kone, og det ødelægger økonomien - en økonomi, der i forvejen bliver udhulet af otte børn og to huse.

I Bramming ved Esbjerg har Peter det fysisk dårligt over økonomien. Han må ofte lægge sig, fordi han får angst, når regningerne dumper ind ad døren. Peter kæmper for at betale det, han skal, men han bliver udfordret af sin hustru Anita, der har svært ved at sætte en stopper for sine impulser. Hun har blandt andet overtalt Peter til at købe en campingvogn til 25.000 kroner, fordi hun gerne ville på ferie.

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfældens’ eksperter: Det laver de ved siden af

LÆS OGSÅ: Eksperterne skred fra ‘Luksusfælden’-par: Sådan går det i dag

Men Peter er ude af stand til at sige nej til Anita – en tendens, der også har været i hans tidligere forhold. Hans manglende evne til at sige fra har resulteret i, at han nu står som ejer af hele to huse, som langsomt, men sikkert, udhuler parrets økonomi.

Og der er rigeligt med grunde til at få styr på pengene, for tilsammen har Peter og Anita nemlig intet mindre end otte børn, der skal forsørges.

‘Luksusfældens’ eksperter Mette Reissmann og Kenneth Hansen opdager hurtigt, at der skal sættes hårdt ind for at få Peter til at stå ved sine meninger. Han skal tage selvstændige beslutninger for familien for første gang i sit voksne liv. Det kræver, at Anita støtter ham og stoler på, at han kan selv. Men kan hun det?

LÆS OGSÅ: Deltager raser efter ‘Luksusfælden’: Det er bare tv-porno

LÆS OGSÅ: Fyret efter ‘Luksusfælden’: Sådan går det Lars i dag

Få svaret i aften klokken 20:00, når TV3 og Viaplay sender ‘Luksusfælden’. Herunder kan du få et smugkig på afsnittet:

LÆS OGSÅ: Fødeklar og fallit: Sådan er det gået for ‘Luksusfælden’-deltagere

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-eksperter: Det vil vi bruge 100 millioner på

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.