Nyeste artikler
Se alle
Foto: TV 2

WOW: Man kan købe ‘Nybygger’-husene billigt

Der er mulighed for at gøre en god forretning, når 'Nybygger'-husene bliver sat til salg.

I aften skal det femte par kåres som vinder af ‘Nybyggerne’. Vinderne får deres helt drømmehus i Randers til en værdi af 2,6 millioner. De øvrige tre huse, som man har kunnet se i programmet, vil nu blive sat til salg, og hvis man er hurtig, har man mulighed for at gøre en rigtig god handel.

LÆS OGSÅ: Stressede ‘Nybyggerne’-deltagere: Efter fem år er det slut

– Ifølge 2E Projektsalg, der ejer husene, bliver de sat til salg, som de står. Til gengæld har kommende ejere mulighed for at købe dem billigere, end husene normalt sælges til. Nemlig til 2.299.000 kroner. Husene købes derfor også som beset, det skriver TV 2.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, Emil Thorup fortælle, hvorfor han er skrækkelig at bo sammen med:

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Stine og Kenneth taler ud om graviditet og chokerende exit

I de tidligere sæsoner er husene, som ikke var vindernes, også blevet sat til salg efter programmet, men her har køberne haft frit valg mellem, om de ville overtage huset, som det stod, eller om de ville have det ført tilbage til den oprindelige planløsning.

Enkelte år har husene allerede nærmest været solgt inden finalen, idet folk har stået i kø til at komme til at købe husene. Det var tilfældet i 2016, hvor Lise og Michael vandt drømmehuset. I 2017, hvor Anne og Todd vandt, blev husene sat til salg, og her kunne man som køber vælge at overtage husene med alt indholdet fra ‘Nybygger’-programmet.

I år kan man altså ende med at gøre en særdeles god forretning, idet husenes anslåede værdi er 2,6 millioner og altså 300.000 over udbudsprisen.

LÆS OGSÅ: Sif måtte takke nej til andet tv-program for at deltage i ’Nybyggerne’

Man kan købe ting fra husene

Hvor vinderne af programmet ikke bare løber med huset, men også alt interiøret, så må de øvrige deltagere kun tage deres personlige ejendele med hjem, idet det ellers ville blive et skatteteknisk spørgsmål for deltagerne og TV 2, som ikke må forære deltagerne noget kvit og frit. Men det betyder ikke, at interiøret går til spilde.

– Alt inventar, der ikke er nagelfast, fra de tre huse bliver nemlig taget ud og solgt ved et garagesalg efter finalen mandag 8. april i RgF Hallen i Randers NØ. Det kommer til at foregå efter ’først til mølle’- og ’købt som beset’-princippet – det vil sige ingen reklamations- og returneringsret. Her har parrene forkøbsret på tre genstande, som de selv udvælger fra deres huse, og ellers kan de som andre byde ind på indboet, skriver TV 2.

Læs mere om garagesalget HER.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Sif og Mathias har i to år forsøgt at få børn: Vil gerne bryde tabuet

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.