Nyeste artikler
Se alle
Foto: Kanal 4

WOW: Mark slår ny score-rekord i ‘Ex on the Beach’

På bare én aften får Mark hygget sig med størstedelen villaens piger.

Det blev en kort fornøjelse for realitystjernen Mark Bøgelund, da han medvirkede i ‘Ex on the Beach’ sæson to. Han røg som den første hjem til Danmark, men han nåede dog lige at have sex med Amanda og Katarina.

I tredje sæson af ‘Ex on the Beach’, som havde premiere i søndags, får Mark en ny chance for at klare sig længere i Kanal 4-programmet. Når aftenens afsnit klokken 22.00 ruller over skærmen, indtager Mark villaen, og der er ingen tvivl om, at han laver lidt af en entré.

LÆS OGSÅ: ‘EOTB’-Casper afslører: Derfor kyssede jeg med Linemaria

SE BILLEDERNE: ‘Ex on the Beach’- stjerner i vildt drama

På sin første aften i villaen præsterer han nemlig at score hele tre ud af fem af villaens piger.

– Jeg ved ikke, hvad der sker med mig, om det er, fordi jeg har været med i ‘Ex on the Beach’ sæson to, men jeg kan nærmest gå fra den ene pige til den anden. Og de kysser bare, og de er virkelig dejlige, siger en tilfreds Mark til kameraet.

– Jeg synes, at du er fucking dejlig. Kys med mig, siger Mark til Tessie, hvorefter de kysser til den helt store guldmedalje.

LÆS OGSÅ: Velkendt realityhunk indtager ‘Ex on the Beach’

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Love Island’-hunk indtager ‘Ex on the Beach’

Efterfølgende er det Julies tur:

– Festen er rigtig vild, efter Mark er kommet ind. Han skruer måske lidt op for tempoet – måske lidt for meget, lyder det fra Julie, som kysser med Mark i poolen.

Også en tredje pige kysser med Mark i aftenens afsnit, men hvem det er, og hvad det giver af problemer, kan du finde ud af i aften klokken 22.00 på Kanal 4 og Dplay.

LÆS OGSÅ: Sarah Amalie taler ud: Derfor hader Frederik og Mark hinanden

Se og klippet herunder, hvor Mark giver den gas med pigerne:

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-hunk med i ‘Landmand’-program

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.