Nyeste artikler
Se alle
Mathias & Trine fra 'Paradise Hotel 2018' (Foto: Janus Nielsen)

WOW: Mathias og Trines kærlighed er foreviget

Da Mathias var i Lloret de Mar tog han en drastisk beslutning.

Da Mathias Hjort så Trine Skjollander for første gang på ‘Paradise Hotel’, så vidste han, at det var skæbnen, at de to skulle finde sammen. Det gjorde han ikke kun fordi, hun var en blond skønhed med en jysk accent, han ikke kunne stå for. Nej, det skæbnesvangre ved Trine var, at hun har en stor hjort tatoveret på ryggen, og det så Mathias med efternavnet Hjort som et tegn.

LÆS OGSÅ: Philip om Lenny: Han har virkelig skuffet mig

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Amalie, der har lidt svært ved forskellen på SAS og SARS

LÆS OGSÅ: Linse raser mod TV3: Det er totalt til grin

Tegnet holdt stik, de to blev kærester i programmet, og forholdet er kun blevet stærkere siden. Derfor tog Mathias en beslutning om at forevige sin kærlighed til Trine, da han besøgte sin ven Philip i Lloret de Mar. Her fik han nemlig en tatovering med kærestens navn, ligesom Philip fik en med Simones navn.

– Mig og Philip hyggede os i Lloret og tænkte på vores kærester, og så kom det af sig selv. Hun syntes det var sjovt, men også at det var sødt og lidt tosset, fortæller Mathias, som ikke frygter, at han kommer til at fortryde tatoveringen, hvis nu ham og Trine går fra hinanden.

LÆS OGSÅ: Amalie: Derfor er jeg blevet gravid

– Jeg har aldrig før skullet have en piges navn tatoveret, og det har jeg fået nu. Jeg kan ikke undvære Trine, så det kommer ikke til at ske. Det er Trine, der kommer til at gå fra mig, og så kan jeg ikke gøre så meget, for det bliver ikke omvendt.

Der er dog ikke noget, der tyder på, at Trine går med den slags tanker. Hun har ofte givet udtryk for, at hun håber, det er Mathias, hun skal være sammen med resten af livet.

Se den søde tatovering herunder:

LÆS OGSÅ: Mathias og Trine: Klar til en ‘Paradise’-baby

LÆS OGSÅ: Så lang tid gik der, før Mathias og Trine blev rigtige kærester

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.