Nyeste artikler
Se alle
Foto: Anthon Unger

WOW! Nu kan DU tjene penge på ‘Stjerne Boksning’

Danske Spil er klar med odds på 'Stjerne Boksning', hvor du kan spille på dine yndlingsboksere.

På lørdag løber ‘Familien fra Bryggen’-stjernerne Geggo og Cengiz’ store boksestævne, ‘Stjerne Boksning’ af stablen, hvor en lang række realitydeltagere – og et par jokere – går i ringen for at kæmpe.

Vinderen af hver af de otte kampe modtager en gevinst på 10.000 kroner, men de er ikke de eneste, der kan tjene penge på det store stævne. Det har alle andre også mulighed for. Danske Spil er nemlig klar med odds på vinderen af de enkelte kampe, og du kan dermed vinde – eller tabe – penge på kampene.

LÆS OGSÅ: Midt i stor familiestrid: Mikkel og Lea udfordrer Geggo og Linse

Bookmakeren vurderer i skrivende stund, at den største favorit er ‘Drengene på kanten’-deltageren Valdemar Montana i kampen mod Jeremy Ace fra ‘For lækker til love’. Hvis han vinder, får du blot pengene sølle 1,15 gange igen, mens Jeremy giver hele 4,75 tilbage.

Danske Spil er nu klar med odds på deltagerne til lørdagens store stævne.

Også Martin Celosse-Andersen og Mathias Lynge er store favoritter i deres opgør med henholdsvis Simon Iversen og Rasmus Kamaei. Her kan der i skrivende stund hentes henholdsvis odds 1,20 og 1,25 på dem.

Omvendt tegner det til at blive helt lige i jokerkampen mellem Casper Thers og Ronni Lindvig. Sidstnævnte er smal favorit til odds 1,75, mens Casper Thers giver 1,95 gange pengene igen.

Så hvis du mener, at du har luret en god fidus i en eller flere af kampene i ‘Stjerne Boksning’, så er det bare at smutte ind på Danske Spil. Her kan du se alle odds.

LÆS OGSÅ: Strid mellem ‘Forsidefruer’-stjerner: Amalie lagt på is

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.