Nyeste artikler
Se alle
Foto: Niels Henrik Dam

WOW! ‘Nybygger’-vinderne har ændret i alle rum i grøn lejlighed

Der er for sket en forvandling hjemme hos Charlotte og Fredrik.

Den 3. april blev en særlig lykkelig dag for 27-årige Charlotte Møller Jakobsen og 29-årige Fredrik Holm Koch fra Aarhus. Parret vandt nemlig fjerde sæson af ‘Nybyggerne’ og hermed også deres drømmelejlighed i Hedehusene til en værdi af 3,4 millioner.

Allerede kort efter sejren kunne parret dog afsløre, at ikke alt var indflytningsklart i lejligheden. To rum ville de gerne ændre – det ene ekstraværelse skulle laves til børneværelse, og så skulle det ene badeværelse fikses af en murer, da særligt gulvet ikke var helt i orden.

LÆS OGSÅ: Emil Thorup erstatter tv-legender i ‘Nybyggerne’: Det er med rystende hænder

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-vindernes præmie bliver langt mindre

Da indflytningen nærmede sig i august, kunne Charlotte fortælle, at der var endnu flere ting, som de gerne ville have ændret på i lejligheden. Blandt andet ville parret gerne have ordnet begge badeværelser.

Parret, som blev forældre til en lille dreng i sidste uge, er nu nået til ende i renoveringen af grøn lejlighed. Det viser sig, at alle rum har fået en tur, så der er for alvor sket noget med boligen, siden parret vandt programmet. De er nu klar til at vise resultatet frem og fortælle lidt om deres ændringer:

– Et af de sværeste rum indretningsmæssigt har været stuen, da det er et gennemgangsrum med en masse døre og udgang til både entre og terrasse. Vores vigtigste tiltag i stuen var at købe en gulv til loft reol. Det har været en drøm af mine siden jeg var barn og min venindes mor havde den fineste reol med en masse rum fyldt med nips og dimsedutter, som jeg kunne bruge længe på at studere. Og hold fast hvor var det en god beslutning for os. Reolen giver så meget hygge og hjemlig stemning med alle vores personlige nips, minder og bøger. Derudover er der hele syv skabe til opbevaring af kedelige dokumenter og grimme playstationspil og dvd-film, fortæller parret på deres blog.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-vinder er gravid igen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Silas Holst og familien afholder store flyttedag

LÆS OGSÅ: Peter Ingemann brød loven ved ‘Nybyggerne’finalen

– Vi har valgt at nedprioritere en kontorplads, da vi hurtigt fandt ud af, at vi havde brug for en masse opbevaring.Vi medbragte derfor vores store skab fra IKEA og tilkøbte en kommode derfra også. Det er altså bare luksus med så meget plads – jeg har endda en skuffe kun til gaveindpakning – GOALS, fortsættes det.

– Vi var også rigtig glade for soveværelset, som det stod i ‘Nybyggerne’, men da Fredrik desværre er for lang til den fine himmelseng, måtte vi skifte den ud med vores egen ekstra lange (kedelige) IKEA-seng. Så tog det ene det andet og voila – et helt nyt soveværelse tog form, tilføjer parret.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-vinder afslører: Derfor er det vigtigt at sælge huset hurtigt

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Kathrine: Jeg droppede ud af programmet

Ingen planlagt baby

Charlotte og Fredrik kunne kort inden ‘Nybyggerne’-finalen afsløre, at de ventede sig en lille ny. Flere kommenterede i den forbindelse, at det muligvis var planlagt, da de så havde større chance for at vinde, og blandt andet konkurrencen Thomas har i den forlængelse også udtalt, at nyheden gav Charlotte og Fredrik en større fanskare.

Vinder-parret slår nu selv fast, at graviditeten bestemt ikke var planlagt for at vinde programmet:

– Nogen tror, at vi havde tid til at lave en baby under optagelserne til ‘Nybyggerne’, men det havde vi altså bestemt ikke. Vi fandt først ud af, at vi var gravide, mens programmerne blev sendt i tv.  Selvom nogen troede, vi havde været så udspekulerede at planlægge en graviditet for at forbedre vores chancer for en eventuel sejr, må vi nok erkende, at vi var lige så overraskede som mange andre, forklares det på bloggen.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-par afslører: Dét ser du ikke på tv

HOT NEWS: Populært realityprogram kommer til Danmark

– Og vi kunne altså heller ikke kontrollere naturens gang på den måde. Men glade var og er vi! Nyheden gjorde også, at vi besluttede at lave vores ellers fine gæsteværelse om til et babyværelse, fortsættes det.

Se alle ændringerne i grøn lejlighed og læs forklaringen til, hvorfor de er blevet til, på parrets blog HER.

LÆS OGSÅ: Dansk realitypar venter barn: Endelig er det vores tur

LÆS OGSÅ: Paradiso afslører nyt Fakta-job

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.