Nyeste artikler
Se alle
Sy Lee fra 'Fristet' (Foto: Janus Nielsen)

Realityhunk afslører: Jeg takkede nej til ‘For lækker til love’

Det viser sig, at realitystjernen kunne have været med i den netop udkomne sæson af 'For lækker til love'.
Lenny, Simona, Teitur, Julie og Rasmus er deltagerfeltet i den nye, syvende sæson ‘For lækker til love’ (Foto: TV3)

Så er det i dag, at den syvende sæson af ‘For lækker til love’ kan ses på Viafree.

Her kan seerne stifte et kærligt gensyn med Simona fra ‘Prinsesser fra Blokken’ og Julie fra ‘Love Island’, der også begge ledte efter kærligheden i sidste sæson. Derudover skal også Lenny fra ‘Paradise Hotel’, Rasmus fra ‘X Factor’ og ‘Paradise Hotel’-vinderen Teitur ud på en djævlens masse dates i programmets nye sæson.

LÆS OGSÅ: SAY WHAT! Fie Laursen dater ‘Ex on the Beach’-hunk

Sy Lee på tegnebrættet

Men faktisk kunne denne syvende omgang ‘For lækker til love’ også have indeholdt ingen ringere end Sy Lee, som vi kender fra ‘Fristet’, ‘Divaer i junglen’ og senest ‘Family Food Fight’.

– Jeg kan godt afsløre, at jeg er blevet tilbudt at være en af hovedpersonerne i ‘For lækker til love’, som kommer på Viafree, afslører Sy Lee overfor Realityportalen.

Det bekræfter de hos Nordic Entertainment Group, der står bag ‘For lækker til love’.

– Sy Lee har været på tegnebrættet til ‘For lækker til love’ i enten sæson seks eller syv, men så valgte vi at gå med nogle andre, forklarer programredaktøren Morten Lollike.

LÆS OGSÅ: Realityhunk starter nyt job med at tæske chefen

Hvem sagde nej til hvem?

Sy Lee mener dog bestemt, at det var ham, der afslog ‘For lækker til love’ og ikke dem, der takkede nej til at have ham med.

Tilbage i 2013 var Gustav Salinas med i ‘For lækker til love’. Her er han på sin første date med Hamsa (Foto: TV3)

– Jeg skulle i tænkeboksen, da jeg fik tilbuddet, fordi min tidligere bedste ven er jo Gustav, så jeg ved, hvor meget han har været igennem omkring hans deltagelse i ‘For lækker til love’, så der var mange negative ting ved det, fortæller Sy Lee.

Sy Lee fik faktisk først sagt ja til at deltage i programmet, men efterfølgende valgte han alligevel at trække sig, fortæller han.

– Da jeg endelig sagde ja – da vi blev nogenlunde enige omkring det honorar, jeg ville have, det er jo mit liv, det drejer sig om – så blev konceptet ændret til, at det skulle på Viafree. De sagde jo i starten, at det skulle komme på tv. Og så begyndte jeg at trække mig tilbage. Så syntes jeg ikke, det var det værd, forklarer Sy Lee.

LÆS OGSÅ: Amalie forklarer sig: Derfor er min nye fyr hemmelig

Det var fra og med sjette sæson, at ‘For lækker til love’ overgik til at blive vist på online-platformen Viafree i stedet for TV3. Dog er det mest sandsynligt, at Sy Lee dengang skulle have deltaget i denne seneste, syvende sæson.

Deltagerne i sjette sæson af ‘For lækker til love’ bestod af Simona fra ‘Prinsesser fra Blokken’, som også er med i den aktuelle syvende sæson, Jonas fra ‘Love Island’, ‘Love Island’-vinderen Julie, der også vender tilbage i syvende sæson, Simon Iversen fra ‘Hård Udenpå’ og senest ‘Stjerne Boksning’, samt Fie Krügermejer fra ‘Paradise Hotel’ Foto: Henrik R Petersen).

Programredaktør Morten Lollike kan dog højest gå med til, at alle parter blev enige om, at det hverken skulle være sjette eller syvende sæson af ‘For lækker til love’, der skulle have Sy Lee med på skærmen.

– Der skete vidst også nogle ting i Sy Lees liv. I hvert fald passede vores kalendere ikke sammen i sidste ende, så det var det, det endte med, forklarer Morten.

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Love Island’-vinder lukker butikken: Har fået nyt job

LÆS OGSÅ: Geggo om uvenskab: Mikkel og Lea vil ikke tale med os

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.