Nyeste artikler
Se alle
Mathias & Trine fra 'Paradise Hotel 2018' (Foto: Janus Nielsen)

WOW! Realitypar indgår VILD aftale om familieforøgelse

I en ny challenge er det op til Mathias Hjort og Trine Skjollanders følgere, hvornår 'Paradise'-parret skal have børn.

Det er sæson for køreferie, og nogle udnytter tiden i vognen bedre end andre.

Under en køretur til Tyskland så realityparret Mathias Hjort og Trine Skjollander, som mødte hinanden under den 14. sæson af ’Paradise Hotel’, deres snit til at besvare alle de spørgsmål, som folk stiller til dem på sociale medier i en ny video på Mathias’ YouTube-kanal – og her blev de spurgt til lidt af hvert.

LÆS OGSÅ: Mathias og Trine: Sådan går det med at flytte sammen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Nadia-Shila fra ‘De unge mødre’ fortæller, at hun er afhængig af teste sig for graviditet.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk afslører: Jeg skal være far

Mens GoPro’et ruller, læser Trine, som sidder på passagersædet, op fra telefonen, og efter kort tid støder de på et af de uundgåelige spørgsmål, som par ofte bliver stillet.

– Skal I snart have børn? lyder spørgsmålet.

– Ja, det er der jo mange, der spørger om, konstaterer Mathias og fortsætter:

– Vi skal ikke have børn endnu. Vi har Sally, og det er vores barn for nu, siger han om hunden, som sidder på Trines skød.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-par flytter fra forældrene og ind i ny lejlighed

– Når jeg får 100.000 subscribers, så I bestemmer derude. 100.000 subscribers, så begynder Trine og jeg lave børn, siger Mathias kækt.

– Ja, siger Trine ved siden af efterfulgt af latter.

– Okay, det siger vi. Først når han får det, så får vi børn, slår hun fast.

– Hvis han ikke får det, så får vi aldrig børn, fortsætter hun.

– Så jeg har brug for jeres hjælp, venner, siger Mathias

LÆS OGSÅ: WOW: Mathias og Trines kærlighed er foreviget

Mathias’ YouTube-kanal har lige rundet 44.000 subscribers, så der er stadig lidt vej til en baby. Men det er ikke første gang, Mathias laver en challenge på de sociale medier – i juni lavede han flere af slagsen, også hvor responsen var så god, at han måtte fuldeføre sin egen udfordring.

For eksempel måtte han tage til casting på ’X Factor’ i sidste måned, efter at hans Instagramopslag fik 10.000 likes. Hvordan castingen gik, er der endnu ikke kommet nogen meldinger om.

Samme måned udfordrede han og også Jonass og Teitur fra den nuværende ’Paradise Hotel’. Her gik udfordringen ud på at spise én af hver slags burger fra McDonalds i anledning af, at de nye ’Paradise’-fyre havde startet deres egen YouTube-kanal. Den udfordring ville de gerne tage op, lød det fra Teitur, men den er umiddelbart ikke blevet slået endnu.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par skal være forældre: Det var ikke planlagt

Se hele videoen med Mathias og Trines’ Q&A herunder.

LÆS OGSÅ: Realitystjerner er blevet kærester: Vi mødtes på Tinder

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.