Nyeste artikler
Se alle
Türker kender vi fra 'Paradise Hotel' og 'Robinson'. Men nogen vil måske særligt kende ham fra hans særdeles aktive YouTube-kanal. Türker lægger flere gange om ugen lange videoer op, hvor man ofte følger hans daglige gang. I skrivende stund er det lige sagen for de knap 50.000, der har valgt at følge kanalen (Foto: Uffe Kongsted).

WOW! Så hurtigt tog Türker på efter ‘Robinson’

Türker havde tabt sig adskillige kilo under 'Robinson Ekspeditionen', og nu forklarer han, hvordan han så hurtigt kom tilbage til sin normalvægt.

Der er ingen, som er i tvivl om, at den normalt så fitte Türker Alici tabte sig voldsomt mange kilo under sin medvirken i ‘Robinson Ekspeditionen’.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Her er ændringerne i ny sæson ’Ex on the Beach’

Nu er han heldigvis ved at være tilbage på sin normale vægt, og der er kommet en del kilo på muskelmanden siden opholdet på øen.

– Den første måned tog jeg faktisk næsten ti kilo på, og så i løbet af de sidste seks-syv måneder har jeg så taget de resterende fire til seks kilo på. Du går ind i sådan en mad-psykose, hvor du bare spiser amok lige pludselig. Og så finder du ud af: Okay, der er også andet i verden end mad. Så det har hjulpet på det i hvert fald, fortalte han til Reality Awards.

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes åbner op: Sådan går det efter trafikuheldet

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre ‘Ex on the Beach’-stjernens specielle råd til at holde længere i sengen.

Türker var nomineret i hele fem kategorier, men gik ikke hjem med én eneste af priserne. Heldigvis har reality-hunket travlt, så der er nok slet ikke tid til at græde over spildt mælk.

– Det går rigtig godt. Jeg klager ikke. Alt kører på skinner. Jeg har mit eget firma, Denkey Sport, og det kører rigtig godt lige nu. Udsolgt, og det kører bare. Og så har jeg lidt personlig træning ved siden af, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Realitystjerner i Instagram-fight: Har du tabt sutten og pisset i bukserne?

Türker havde ingen date med til Reality Awards, men forud for showet fortalte han Realityportalen, at han var på udkig efter “en ovn”, som åbenbart er det samme som en dame. Det fandt han i Rikke Chili, og de to havde svært ved at holde fingre – og tunger – fra hinanden, da showet var færdigt.

Du kan se resten af interviewet med Türker herunder: 

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Love Island’-par flytter sammen

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: ‘Love Island’-babe har fundet kærligheden

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.