Nyeste artikler
Se alle
Foto: Janus Nielsen

WOW: Så meget ligner Irina Kim Kardashian

Irina har før fået af vide, at hun vil være den danske Kim Kardashian, nu gør hun sit ypperste for at ligne så meget som muligt.

Fredag den 27. marts havde en ny sæson af ‘Keeping up with the Kardashian’ premiere på TV 2 Play.

I det første afsnit bliver Kim lidt for gode venner med Khloes eks, hvorfor Khloe er nødt til at slå i bordet og sætte nogle grænser. Kylie forbereder sig på at lancere Kylie Cosmetics x Balmain samarbejdet ved Paris Fashion Week, men da Kylie pludselig bliver syg, bliver Kris meget bekymret for, om Kylie overhovedet kan tage afsted til Paris. Desuden stiger spændingen for alvor, når Kim og Khloe konfronterer Kourtney med hendes nye attitude, hvilket leder til en heftig kamp mellem søstrene.

LÆS OGSÅ: Irina giver Kim Kardashian kamp til stregen

En stor fan af serien er Irina ‘The diva’ Olsen, der på sin Instagram viser sin passion for programserien.

–  Jeg har allerede set denne sæsons 1. afsnit. OH THE DRAMA! I ved jo, at jeg elsker deres glam, skriver Irina i et opslag og afslører, hvilket make up hun har brugt til at efterligne Kim.

LÆS OGSÅ: CHOK: Irina skulle giftes med en russer

Irina vil ikke afsløre for meget, men opfordrer alle til at se med, så hun sammen med en masse kan vende de kommende afsnit.

– Vi skal i hvert fald snakke om de kommende afsnit over morgenkaffen! Elsker looket, skriver Irinas lillesøster Victoria som en kommentar til Irinas opslag.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche efter corona-shitstorm: Jeg frygter ikke, at mit brand tager skade

Se Irinas look herunder og vurder selv, hvor meget hun ligner Kim.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

annonce for @tv2playdk Are you Keeping Up With…?! Den nye sæson IS HERE og kan nu ses nemmere end nogensinde før, for nu er hayu-indhold tilgængeligt på #tv2play og jeg har allerede set denne sæsons 1. afsnit af #kardashians and OH THE DRAMA!🍷I ved jo, at jeg elsker deres glam og jeg har bl.a. brugt #KKWBeauty til at lave Kim’s look fra hendes sync i det 1. afsnit, imens jeg så det. En masse contour, bronzer, highlight og ombre lip – details på min Story.💄Jeg vil ikke afsløre for meget, but Tristan is back… 👀 yeah, og jeg synes egentlig bare, at vi kan vende de kommende afsnit over morgenkaffen på mine Stories fremover ☕️ Hvem ser med…? #kuwtk #kuwtk18

Et opslag delt af IRINA OLSEN (@irinathediva) den

LÆS OGSÅ: Ærlige Nathalie: Derfor skal min mor ikke med til fødslen af min…

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson om at være i karantæne: Jeg savner andre mennesker

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.