Nyeste artikler
Se alle
Foto: Anthon Unger

WOW! Så meget tabte Sif sig under ‘Nybyggerne’

Der blev smidt en hel del kilo under optagelserne af 'Nybyggerne'.

Der bliver uden tvivl knoklet til den helt store gulvmedalje, når de tre par i de tre huse i ‘Nybyggerne’ giver den gas for at nå de ugentlige opgaver. For der må siges at være travlt!

Alle døgnets 24 timer bliver udnyttet, for at parrene kan blive færdige, og det betyder også, at der ikke altid er tid til at få spist så meget, som det er nødvendigt. Sif erkender da også, at hun på kort tid tydeligt kunne se på vægten, på trods af at hun i forvejen er en lille nips, at hendes krop var igang konstant:

LÆS OGSÅ: ’Nybyggerne’-Ida og Mads: Vi gør det gerne igen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, Emil Thorup fortælle, hvorfor han er skrækkelig at bo sammen med:

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Stine og Kenneth taler ud om graviditet og chokerende exit

– Jeg tabte mig 4,5 kilo på otte dage. Jeg er meget passioneret omkring de ting, jeg giver mig i kast med, så selvom min krop til tider var ved at give op, så elskede jeg virkelig hver dag. Det har været en stor drøm, der gik i opfyldelse, som jeg aldrig ville være foruden, og jeg er taknemmelig for, at vi fik lov til at være med. Vi vil altid kunne kigge tilbage på den tid og smile. Jeg tror, det er noget af det vildeste, jeg nogensinde kommer til at prøve, fortæller Sif, der på trods af det hårde arbejde ikke er i tvivl om, hvorvidt hun ville tage en omgang ‘Nybyggerne’ mere, hvis hun kunne:

LÆS OGSÅ: Sif måtte takke nej til andet tv-program for at deltage i ’Nybyggerne’

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Sif og Mathias har i to år forsøgt at få børn: Vil gerne bryde tabuet

– Jeg ville gerne gøre det igen. Virkelig gerne. Jeg savner at bygge så meget. Og Mathias har det på samme måde, forklarer hun med et smil.

Se finalen i ‘Nybyggerne’ onsdag klokken 20.00 på TV 2 og følg Sif på hendes Instagram-profil HER!

LÆS OGSÅ: Lourdes og Nicolai: Derfor tilmeldte vi os ‘Nybyggerne’

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.