Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Jamie McCarthy/Getty Images fro Good American)

Wow: Så ubehagelig var Khloés fødsel

Når ens søster har lyst til at slå ens kæreste ihjel, og de begge to er på ens fødestue, så kan stemningen godt være lidt anspændt.

I det næste afsnit af ‘Keeping Up With The Kardashians’ kommer man helt tæt på Khloés fødsel, hvor hele familien selvfølgelig er til stede på fødestuen. Men de er ikke alene, Khloés kæreste Tristan Thompson er også med til datterens fødsel, og det skaber en trykket stemning.

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian I chok: Så mange børn vil Kanye have

Khloés fødsel faldt nemlig i samme uge, som kæresten blev afsløret og hængt ud i diverse medier verden over for utroskab. Deres forhold var derfor sprængt i stykker, men de måtte lægge det til side og fokusere på fødslen af deres fælles datter, og det samme måtte Khloés familie, som ikke har lagt skjul på siden, at de ikke er fans af Tristan.

Men på fødestuen stod de ansigt til ansigt med manden, der havde såret Khloé, og det gjorde stemningen meget ubehagelig. Allerede da hun ankommer, laver Kim Kardashian ansigter og fakter bag Tristans ryg, som signalerer, at hun har lyst til at slå ham ihjel – det ser hverken Tritan eller Khloé dog. Og både Kim og Malika, Khloés bedste veninde, ignorerer Tristan, men krammer alle de andre i rummet, da de ankommer.

LÆS OGSÅ: Efter kryptiske beskeder: Khloé har droppet Tristan

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvorfor Irina Olsen er stor fan af ‘Keeping Up With the Kardashians’-familien.

LÆS OGSÅ: Vilde krav fra Kris Jenner: Det skal Kardashian-kæresterne skrive under på

Khloé forsøger dog at lette stemningen ved at spørge Tristan og Kim, om de ikke skal hilse på hinanden, hvorefter det bliver til et meget akavet kram. Men det kunne have været meget værre, understreger Kim overfor kameraet.

– Lige så meget, som jeg har lyst til at gå amok på ham, synes jeg bare ikke, det er tidspunktet. Så jeg holder det sødt. Jeg behøver ikke at have så meget at gøre med ham, jeg skal bare være der for hende, fastslår hun.

Derfor oplever Khloé heller ikke den trykkede stemning så slemt, som resten af familien måske gør, og hun kommer da også igennem fødslen af datteren True, som altså kan ses i næste afsnit af tv-serien.

Se et klip fra fødestuen herunder:

LÆS OGSÅ: Følgerne raser mod Kardashian-søster: Du er respektløs!

LÆS OGSÅ: Tre måneder efter fødslen: Khloé Kardashian afslører VILDT vægttab

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.