Nyeste artikler
Se alle
Sarah Amalie datede Mark, da de var til 'Ex on the Beach'-forpremieren. Her kom Mark alvorligt op at toppes med Frederik Skovbjerg, og måtte holdes tilbage af en dørmand. Sarah Amalie prøvede at berolige sin flirt - selv om det var hende selv, Mark og Frederik var blevet uvenner over (Foto: Henrik R. Petersen).

WOW: Så vildt er dramaet mellem ‘Ex on the Beach’-deltagerne

Dramaet vil ingen ende tage, når det kommer til 'Ex on the Beach'.

I det nye afsnit af ‘Efter ex’, som er på DPlay nu, kan man se, hvordan de nyslåede reality-kendisser nyder opmærksomheden, da programmet får premiere. To af de mere garvede herrer indenfor feltet, som også deltager i programmet, har dog mere travlt med deres indbyrdes kamp.

LÆS OGSÅ: Linse afslører nyt crush og bryllupstanker

I afsnittet kommer man nemlig helt tæt på det voldsomme skænderi, der var tæt på at ende i en slåskamp mellem Mark Bøgelund og Frederik Skovbjerg til premierefesten. De kastede både med drinks og grimme ord efter hinanden, før de blev skilt ad af vagterne.

LÆS OGSÅ: UH! ‘Ex on the Beach’-babe afslører hemmeligt forhold

Årsagen til hele skænderiet var naturligvis en pige, og det endte med at blive Mark, der løb med hende. Sarah Amalie fra tredje sæson af ‘Ex on the Beach’ havde nemlig haft gang i begge fyrene, og det var mere, end Frederik kunne håndtere. Mark mente dog selv, han var uskyldig og påstod hårdnakket, at han ikke havde lavet noget med Sarah Amalie før efter, Frederik droppede både hende og Mark.

Se det vilde skænderi i videoen nederst i artiklen. Heldigvis er Mark og Frederik blevet gode venner igen, det skete efter et par måneder, da de fik talt ud i en brandert, har de tidligere fortalt til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Sådan er det gået alle ‘Ex on the Beach’-parrene

 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.