Nyeste artikler
Se alle
Det er gået op og ned i parrets tid sammen, men i de seneste 12 måneder er det kun gået én vej, og den ene skandale har afløst den anden. (Foto: Frederick M. Brown/Getty Images)

SE VIDEOEN: Jenelle Evans trak pistol efter stort skænderi

'Teen Mom'-stjernen havde sin otteårige søn med sig i bilen, da hun kom op at skændes med en anden bilist.

Problemerne hober sig efterhånden op for Jenelle Evans, der i løbet af sit liv har været i en lang række problemer med politiet på grund af vold og narko. Hendes mand, David Eason, er blevet fyret fra ‘Teen Mom 2 på grund af homofobiske kommentarer, og en lang række seere har i de seneste tid krævet, at den samme sker med den unge mor, der gentagne gange har haft svært ved at styre sit temperament på skærmen.

CHOK: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afbryder forlovelsen

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

Det samme havde hun tidligere år. Radar Online kunne i maj afsløre, at den unge mor var involveret i et trafikuheld, der endte i et stort skænderi. En mand forsøgte at overhale Jenelle, og ifølge den unge mor kørte han vildt og svingede ind og ud af vognbanen. Da han endelig kom forbi, klappede han bremsen for at få ‘Teen Mom’-deltageren til at køre galt. Det fortalte hun dengang til politiet.

Efterfølgende fulgte Jenelle Evans efter manden ind på hans private grund. Her kørte de to biler igen sammen, og Jenelle Evans endte også med at køre over mandens postkasse. Den unge mor og manden råbte en masse af hinanden, og det hele endte med, at ‘Teen Mom’-deltageren trak en pistol.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe er Joys søster

LÆS OGSÅ: Fie Laursen taler ud om bruddet: Utroskab og trusler

Hele forløbet blev filmet, og i det seneste afsnit af ‘Teen Mom 2’ fik seerne så lov til at se det på skærmen. MTV viste dog ikke øjeblikket, hvor den unge mor trak pistolen. I stedet kunne seerne se, at hun først gjorde den klar og derefter rakte ud efter den, indtil der blev sort skærm og en tekst forklarede, at Jenelle Evans her havde trukket sin pistol.

Mens skænderiet og biljagten fandt sted, så den unge mors otteårige søn, Jace, skræmt til fra passagersædet. Den lille dreng slog fast, at hvis manden forsøgte at komme ud for at gøre skade på Jenelle, så havde han en Nerf gun (en legetøjspistol), som han kunne skyde ham med. Det behøvede han dog ikke, for den unge mor klarede det med et ægte våben.

LÆS OGSÅ: Toppolitikers datter bliver ny ung mor

LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-stjerne og datter testet positiv for narko

Skyder for at dræbe

TMZ har talt med Robert Robinson Jr., der er manden, som Jenelle i videoen skændtes med. Han fortæller til mediet, at det var den unge mor, der startede med at køre sindssygt på motorvejen, og han siger, at han derfor efterfølgende kørte ind foran hende og klappede bremsen for at give hende et chok.

– Han siger, at da han så Jenelle følge efter ham ind på hans vej i vrede, alarmerede han alle naboerne om, at en var på vej – naboer, der er som familie for ham, og som alle er bevæbnede. Robinson havde også en pistol i sin bil, og han fortæller os, at han kun trækker den for at beskytte sig selv … og han skyder for at dræbe. Han holdt sig dog tilbage, da han så, at hun havde et barn i bilen, skriver TMZ.

Som det bliver tydeligt i ‘Teen Mom 2’-klippet, så holdt Jenelle Evans sig ikke tilbage, og selv man altså ikke direkte ser det i videoen, så kan der ikke være tvivl om, at hun trak sit våben.

LÆS OGSÅ: Ung mor i stor sorg: Min mor har kræft i hjernen

LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-pornostjerne arbejder på ny film

Herunder kan du se klippet fra ugens afsnit af ‘Teen Mom 2’:

LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-stjerne anholdt: Stod bag crystal-meth-laboratorium

LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-Jenelle med rystende alarmopkald: Min mor slår mit barn

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.