Nyeste artikler
Se alle
Kathrine og Michael blev 'Gift ved første blik', som danskerne kunne se på DR1 i 2018. Det gik tilsyneladende kun fremad for parret, der valgte at forblive gift og stadig er det. I programmet kunne man blandt andet se, da Kathrine tog beskeden om, at Michael var jomfru på den helt rigtige måde, så han fik selvtilliden til at være sammen med hende. Parret har boet sammen i Silkeborg siden programmet, men deltog så sammen i '3 x Beliggenhed' for at finde drømmeboligen i Århus. Det lykkedes dog ikke i programmet, men efterfølgende fandt parret en skøn lejlighed i Viby. Parret har en fælles blog, og man bliver altså bare ikke meget mere ET PAR end Michael og Kathrine (Foto: Marianne Overaa / DR).

WOW! Store ændringer hos ‘Gift ved første blik’-par

Både Kathrine og Michael har hver især taget en stor beslutning omkring deres liv.

Da ‘Gift ved første blik’ rullede over skærmen på DR1, var Kathrine fra Silkeborg og Michael fra Aarhus et af de par, der blev smedet sammen. I programmet sagde parret ja til at blive gift, og siden er det kun gået én vej for dem, og det er fremad.

LÆS OGSÅ: Reality-babe taler ud: Sådan gik fødslen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Sidney Lee bliver friet til i et supermarked.

LÆS OGSÅ: Populært ‘Gift ved første blik’-par vender tilbage til skærmen

Tidligere i år besluttede de sig for at lede efter en fælles lejlighed sammen i Aarhus, og da parret den 29. maj kunne fejre etårsdag som ægtefolk, besluttede de sig få at få et fælles efternavn; Kelså Harders.

LÆS OGSÅ: CHOK: GVFB-hunk er blevet forlovet med programmets ekspert

Nu er der dog sket nye store ændringer i parrets liv. På karriere-fronten har både Kathrine og Michael nemlig tager hver deres store beslutning:

– Michael har fået nyt arbejde! Han skal stadig arbejde med kommunikation, men skifter til Filmby Aarhus, som er centrum for film-og medieproduktion i Jylland. Derudover har Kathrine sagt sit job op og er på udkig efter et lærerjob i Aarhus, afslører parret på deres blog.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Fie Laursen tilbage på scenen – og kæresten er med

LÆS OGSÅ: Fie Laursen indrømmer: Ja, jeg sugardater

Den eneste ulempe ved de to store ændringer i parrets liv er, at det er kommet i karambolage med deres ferieplanlægning:

– Vi er ved at planlægge sommerferie, og det må siges at være last minute. Vi gør det så sent, da det har været lidt kaotisk i forhold til jobsituationen, hvor Michael jo har fået nyt arbejde, og jeg er på udkig, så derfor ved vi ikke, om vi kan rejse i august eller ej. Men vi ved, det skal være Asien, og de lande, vi gerne vil til i år, er Vietnam, Cambodia, Indonesien (Bali) og Thailand, hvis vi kan nå det, forklarer Kathrine.

LÆS OGSÅ: Sarah Louise afslører stor bekymring om sin ældste søn

Se et billede fra parrets etårs bryllupsdag herunder:

LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.