Nyeste artikler
Se alle
Foto: Jerritt Clark / Getty Images

CHOK: Tristan nægtede at følge Khloés store ønske

Tristan Thompson nægtede at se, da utroskabsskandalen løb over skærmen.

De amerikanske seere fik for nylig endelig et indblik i, hvordan Khloé Kardashian og resten af realityfamilien oplevede hele utroskabsskandalen, der udspillede sig tidligere i år.

Flere medier kunne via beskeder og videoer afsløre, at Tristan Thompson i lang tid havde været den gravide Kardashian-søster utro, og de afsløringer er altså nu blevet vist i ‘Keeping Up With the Kardashians’.

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian afslører overraskende detaljer om sit sexliv

LÆS OGSÅ: Efter kryptiske beskeder: Khloé Kardashian har droppet Tristan Thompson

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvordan utroskab gjorde Sara Bro og Kaya Brüel til veninder.

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian i chok: Så mange børn vil Kanye have

LÆS OGSÅ: Følgerne raser mod Kardashian-søster: Du er respektløs!

Mens både Kardashian-familien og en lang række andre sad klistret til skærmen, da afsnittet blev sendt, så var der én, der i hvert fald ikke så det. Tristan Thompson selv ville nemlig ikke se det, og det skuffede Khloé Kardashian, der håbede, at det kunne give ham et billede af, hvordan han sårede hende i forbindelse med det hele. Det siger en kilde til US Weekly.

– Khloé havde allerede set episoden, før den blev sendt, og hun bad Tristan om at se den med hende. Hans svar var et klart nej. Han er fokuseret på basketball, og the Cavaliers (Cleveland, Tristans hold i NBA, red.) har det svært i denne sæson. Det ville bare skabe flere forstyrrelser, og det havde han ikke brug for, siger kilden.

Selv om rygterne på det seneste har sagt, at forældreparret endegyldigt var gået fra hinanden, så er det ifølge kilden ikke tilfældet. Tristan håber, at de kan forblive sammen, men holde deres forhold lidt mere privat i fremtiden.

LÆS OGSÅ: Kardashian-søster plaget af vild stalker

LÆS OGSÅ: CHOK: Politiet pudset på Kardashian-søster

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.