Nyeste artikler
Se alle
Camilla og Kevin Framnes-Larsen (Foto: Janus Nielsen)

WOW! Vild forvandling hos ung mor

Der er sket en hel del hjemme hos en populær 'De unge mødre'-stjerne.

De seneste år har været travle for Camilla Framnes, som både har fået sin uddannelse og videreuddannet sig, samtidig med at hun har arbejdet fuldtid og udgivet flere bøger.

Tilbage i maj kunne hun dog afsløre, hvorfor det er, hun har arbejdet så hårdt. ‘De unge mødre’-stjernen og manden Kevin har nemlig købt et hus i Aalborg fra 1965, hvor der er plads til hele den store familie. Der skulle dog ordnes en hel del ved huset, før det var indflytningsklart:

– Vi skal for alvor i arbejdsbukserne, for det er også et hus, vi kommer til at koste mange timers arbejde, inden vi kan rykke alle sammen. Tidsrammen er stram, og vi kommer til at knokle helt vanvittigt de næste måneder. Vi starter med at få fjernet alt tapet, døre, gulve, lofter i alle rum (undtaget badeværelserne) i første omgang. Der skal væltes en væg fra køkken til stue, så vi får åbnet op for et køkkenalrum, fortalte Camilla dengang.

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes åbner op: Sådan går det efter trafikuheldet

LÆS OGSÅ: Ung mor i chok: Nyfødt datter ramt af epilepsi

Nu er hun dog klar til at vise billeder af familiens køkken, som nu står klart:

– Det her køkken-alrum er nok det største projekt, vi har kastet os ud i. Det har virkelig krævet en masse – i form af at vælte vægge, lukke en dør ud til gangen og alt det andet. Da vi forelskede os i huset, var det virkelig de mange muligheder, der var, og at vi kunne se forvandlingen i huset med det store køkken-alrum, som vi virkelig har drømt om. Jeg bruger rigtig mange timer i køkkenet, og drømmen om at kunne være sammen med familien, mens jeg kokkerer, ville være det mest fantastiske. Derudover er huset bare meget anderledes, fordi det står på en skråning, så vi går ind i øverste etage, og det betyder også, at udsigten, som vi har fra vores stue og køkken. er fuldstændig fantastisk. Når pengene engang tillader det, så får vi åbnet endnu mere op ud til haven med de store vinduespartier, fortæller Camilla på sin blog.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-stjerne taler ud om abort: Jeg ville dø af sorg

LÆS OGSÅ: Akut kejsersnit tre uger for tidligt: ‘De unge mødre’-stjerne har født

– Det største er nu engang at skulle vælge nyt køkken, og Kevin og jeg havde gjort os mange tanker om vores køkken i forhold til farve og stil. Vi var helt sikre på, at det køkken, vi skulle have, skulle være et stort, hvidt køkken. Vi vidste, inden vi fik huset, hvor køkkenet skulle være fra, og det er en stor drøm, som vi endelig har fået indfriet. Jeg fik nemlig taget mine billeder til min bog ‘FramnesGaleKøkken’ hos Rotpunkt i Aalborg og blev dengang forelsket i deres køkkener, fortsætter Camilla, der dog ikke endte med at vælge det køkken, som hun og Kevin havde troet, de ville. I stedet forelskede de sig i mere mørke farver:

– Vi er ovenud lykkelige for resultatet og synes virkelig, at vores køkken er blevet meget bedre, end vi turde håbe på. Vores drømme-køkken blev alt andet end hvidt i hvidt, men derimod det drømme-køkken, vi ikke vidste, vi faktisk gik og drømte om. Vi er lykkelige, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Kontrakten opsagt: Slut med ‘De unge mødre’ og ‘Ex on the Beach’

Se billeder fra processen herunder samt billeder af det færdige køkken på Camillas blog HER!

LÆS OGSÅ: Gravide Maria Sebens afslører kønnet: Vi venter os en …

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.