Nyeste artikler
Se alle
Jonass, Anne og Teitur indrømmede alle, at de havde lavet sexstillingen "eiffeltårnet", da drengene havde Anne på besøg på deres YouTube-kanal (Foto: YouTube).

WTF: Har Anne, Teitur og Jonass haft en trekant?

I en ny video bliver det kraftigt antydet, at Anne, Teitur og Jonass har lavet sexstillingen "eiffeltårnet" med hinanden. Nu uddyber de overfor Realityportalen.

Nu er der igen nyt fra de to paradiso-drenge, Jonass og Teitur. De har lagt en ny YouTube-video op, der har fået titlen: ‘JEG HAR ALDRIG – EIFFELTÅRN MED ANNE?’. De to gutter har nemlig inviteret deres ‘Paradise Hotel’-meddeltager Anne ind til en omgang af den velkendte leg ‘Jeg har aldrig’.

– Jeg har aldrig lavet et eiffeltårn, lyder et af de spørgsmål, som Teitur læser op. Det spørgsmål får alle de tre paradisoer til at smide lappen i vejret.

LÆS OGSÅ: Er det her den vildeste influencer-reklame nogensinde?

Artiklen fortsætter efter ‘Mig og min mor’-klippet, hvor Simone og Betinna tager en tur i Eiffeltårnet (i Paris, forstås)

LÆS OGSÅ: Utroskab, løgne og hævn: Vildt drama mellem ‘EOTB’-stjerner

De har således alle tre prøvet den berygtede sexstilling, hvor to mænd stikker hinanden klør fem over en hårdt arbejdende tredjepart, og det fejrer Jonass og Teitur i videoen med at give hinanden en high five.

Derfor kunne man få indtrykket, at det ikke kun var i videoen, at Anne har været det varme midtpunkt under Jonass og Teiturs high five. Som man kunne se i ‘Paradise Hotel’, har Anne før været seksuelt sammen med både Teitur og Jonass, og samtidig er videoen blevet kaldt ‘EIFFELTÅRN MED ANNE?’, hvilket altså igen insinuerer, at de tre skulle have udført sexstillingen sammen.

Har de så det?

I videoen bliver spørgsmålet om eiffeltårnet dog ikke uddybet yderligere, på trods af at de alle tre ved håndsoprækning svarer, at de har givet sig i kast med sexstillingen.

LÆS OGSÅ: Kæmpe TV3-bommert afslører: ‘Paradise’-babe vender tilbage

Derfor har Realityportalen jagtet det endelige svar, som de tre paradisoere danser rundt om. Og her viser det sig, at Teitur og Jonass har lavet eiffeltårnet med hinanden, men dog uden Anne som det kvindelige modstykke.

– Det er ikke os tre, som har lavet det sammen, men mig og Jonass, røber Teitur og tilføjer, at det efterhånden er sket en del gange, at de to tætte kammerater har udøvet det famøse eiffeltårn med hinanden.

– Jeg tror ikke, mig og Jonass kan få et tættere forhold, end vi har i forvejen, lyder det med et kærligt grin fra Teitur.

LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig

Også Jonass og Anne bekræfter, at det ikke var Anne, der fik Teitur og Jonass’ kærlighed at føle på samme tid.

Anne har dog på egen hånd begivet sig ud i et eiffeltårn, som hun også afslører i videoen ved at række hånden op.

– Det var dog ikke med de to, men nogen hjemmefra, uddyber Anne til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne om kæresten: Det er hjerteskærende

Herunder kan du se YouTube-videoen, hvor Jonass og Teitur har besøg af Anne

LÆS OGSÅ: Realitybabe dropper botox: Ikke til at kende

LÆS OGSÅ: ÅH NEJ! Slut med ‘Stjerne Boksning’ for reality-hunk

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.