Nyeste artikler
Se alle
Foto: Getty Images

WTF: Kardashian indtager Det Hvide Hus

Underholdningsbranchen og ledelsen af USA smelter mere og mere sammen.

Hvis man syntes det var lidt vildt, da Lenny og Philip kastede sig ind i Inger Støjbergs valgkamp her hjemme og agerede spindoktorer for en række politikere i Viafree-programmet af samme navn, så er det intet imod, hvad der sker i USA.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-stjerne afslører ny diagnose: Jeg er psykopat

Én ting er, at præsidenten også har medvirket i reality-programmer tidligere, men nu inviterer Donald Trump også verdens måske største realitystjerne indenfor i Det Hvide Hus for at påvirke hans politik. I nat dansk tid gæstede Kim Kardashian nemlig præsidenten og indtog talerstolen i et klip, man kan se nederst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian chokerer på Instagram: Hvad sker der?

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvorfor Irina Olsen elsker Kardashian-familien.

LÆS OGSÅ: Kardashian-søstre går solo: Forhandler om eget tv-program

Her fortalte hun om sin egen rolle i en ny kørsels-reform, som hjælper indsatte med at komme til og fra deres job og jobinterviews, så det bliver nemmere for dem at komme tilbage på jobmarkedet og væk fra den kriminelle løbebane. Noget tyder på, at det kun er begyndelsen, Trump roste nemlig Kim Kardashians evner og spåede hende en stor fremtid.

Tidligere i år kom det frem, at Kim Kardashian har kastet sig over en helt ny karriere, efter hun sidste år var med til at få benådet Alice Marie Johnson, som havde siddet fængslet i 21 år for blandt andet besiddelse af kokain og hvidvaskning af penge.

LÆS OGSÅ: CHOK: Kim og Kanye dropper rugemor

Realitystjernen har i den seneste tid kæmpet for at blive advokat. Hun er i lære hos et advokatfirma i San Francisco, og hun forventer, at drømmen går i opfyldelse i 2022, hvor hun i så fald officielt vil kunne kalde sig advokat, hvis hun består eksamen til den tid.

Se videoen, hvor Kim Kardashian indtager talerstolen i Det Hvide Hus herunder:

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.