Nyeste artikler
Se alle
Foto: TV3

WTF: Paradisoer gemmer trofæer fra piger

Paradise-fyrene åbner om en lille sjov eller små-klam gimmick, de har i deres lejlighed.

Der er godt med mandehørm og vilde fester i den såkaldte stodderhytte, som lejligheden, hvor Teitur, Jonass og Casper fra ‘Paradise Hotel’ bor, har fået som kaldenavn. Det betyder også, at der kommer en masse damer forbi i nattens mulm og mørke, og i det nyeste afsnit af Juicy news gæster Jonass og Teitur Philips badekar og fortæller, hvad de gør, når pigerne glemmet noget i lejligheden.

LÆS OGSÅ: CHOK: GVFB-hunk er blevet forlovet med programmets ekspert

– Det er ligesom en sportsklub, når du glemmer ting, så samler vi det et sted, så hvis du vil have dem tilbage, er du nødt til at kigge i glemte ting, fortæller Teitur med et smil.

– Så I har sådan en kasse, man kan komme og kigge i?, spørger Philip.

– Det ligner mere et skab, som hænger på væggen og har en glasrude, og så er der lys i, svarer Teitur og Jonas nærmest i kor, mens de udbryder det største grin.

– Så det er lidt trofæer faktisk?

SE OGSÅ: SE BILLEDET: Ny ‘Paradise’-hunk har fået kæreste

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan se Fie Laursen finde kærligheden.

– Det er lidt sjov og ballade, men hvis der er en pige, der skriver pænt, at hun har glemt et eller andet, så får hun det jo igen.

Drengene er dog ikke helt enige om, hvorvidt nogle af pigerne måske glemmer ting med vilje for at kunne komme igen i stodderhytten, men så er de nok velkomne til at tage en tur mere. Til gengæld fortæller de også lidt om deres forskelligheder i forhold til at bo sammen.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-piger afslører hemmelig kode: Ville snyde produktionen

– Jeg kan godt lide at sove, og Teitur kan godt lide at feste. Men jeg vil rigtig gerne holde os gode venner med naboerne, det er Teitur lidt mere ligeglad med, fortæller Jonass, som indrømmer, at han er lejlighedens mor, far og bedste, fordi han er den, der altid tysser på de andre og beder dem om at skrue ned for musikken, når der er morgenfest.

Se hele afsnittet af Juicynews her.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Sarah og Casper afslører: Vi har haft sex

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.