Nyeste artikler
Se alle

WUHU! ‘Paradise’-vindere vender tilbage i nye tv-programmer

Det er langtfra slut med at følge Anne og Teitur på skærmen.

Torsdag aften blev årets vindere af ‘Paradise Hotel’ afsløret. Anne og Teitur løb med sejren, men desværre for Anne smed Teitur kuglen og snuppede 300.000 kroner, mens hun måtte rejse tomhændet hjem til Danmark.

Det tog Anne tre måneder at komme sig over skuffelsen, men i dag er de to bedste venner. De har ovenikøbet fået sig fælles kærlighedstatoveringer.

LÆS OGSÅ: Teitur smed kuglen i ‘Paradise’: Jeg har slet ikke dårlig samvittighed

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Big Brother’-deltagere disser ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Teitur afslører: Det skal pengene bruges på

Hvis du er en af dem, der har nydt at følge Teitur og Anne på skærmen og dermed er skuffet over, at det nu er slut, så er der heldigvis godt nok-

De to er nemlig langtfra færdige med at lave tv og vender begge tilbage til skærmen – muligvis allerede senere i år:

– Vi laver begge to nye programmer. Jeg er med i et nyt Viafree-program, der lige er blevet optaget, og Anne er med i to nye Viafree-programmer, så I kommer til at se meget mere til os, afslører Teitur til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Vred Anne efter ‘Paradise’-finalen: Jeg føler mig mega snydt!

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jonass efter finalen: Dette fortryder jeg nu

– Jeg tror måske, at mit bliver sendt til efteråret. Jeg har dog også takket nej til nogle programmer, da de ikke lige var de rigtige. Det skal være de helt store programmer. Jeg vil for eksempel gerne prøve ‘Robinson’, så jeg kan udfordre mig selv, fortsætter Teitur.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-hunks vender tilbage til skærmen

– Jeg gad godt at være med i ‘Divaer i junglen’, det er virkelig grineren. Så både Teitur og jeg satser på en tv-karriere i fremtiden, tilføjer Anne.

Anne har tidligere afsløret til Realityportalen.dk, at det ene Viafree-program laves sammen med YouTuberen Albert Dyrlund og reality-baben Mariyah, men hverken hun eller Teitur vil afsløre nærmere om de to andre programmer.

Se hele interviewet med Anne og Teitur øverst i artiklen, hvor de også fortæller om, hvordan de har det med, at ‘Paradise’ nu er slut.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Sarah afslører: Jeg løj til Pandoras

GALLERI: Så vild var ‘Paradise’-finalefesten

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.